Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Vi har varit i Uddevalla och gosat med Huldas " TinTin" bebisar, stort Grattis till hennes matte Siri till hennes första brittkull. De kan vara glada att ha fötts hos Siri och hennes familj där de får massor av kärlek.

 Vi önskar dem allt gott. Hälsningar  från oss och pappa- katten Julius till deras nya blivande ägare och önskar dem ett gott liv ihop med Julles och TinTins ungar.

Här kommer några bilder från vårt besök i söndags.

Sex veckor gamla är de nu, vi hoppas att hinna med att se er en gång till innan ni flyttar från Siri.

 

Så en hälsning till Camilla i Malmö från Hermann:

Hej, här är riktigt kul nu på dagarna. Josefina har ju verkligen förstått vilken snygg kille jag är, hon jagar mej och stilar sig för mig. Vi har jättekul. Alla är snälla mot mig.

Men igår hade jag tur. Jag kom lite för nära den numera lite tjocka och runda Bianca, jag skulle hoppa ner från bänken i köket där jag hade luktat på de nyplockade tomaterna. Då råkade hon ligga där på golvet och sova middag med magen i vädret, helt vriden snarkade hon.

Jag trodde ju inte att hon skulle vakna av att jag landade precis intill. Men jösses hon flög upp och skrek efter mig. Som tur var så kom Ambrosia farande och räddade mig.  Även farbror Ambrosius kom farande. Ragnhild fick snacka lugnt med alla en bra stund efteråt innan ordningen var återställs. Tänk att hon kunde reagera så mycket för så lite. ... Lille jag ville ju bara springa runt lite... Kram på er från mig / Hermann

Foto