Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu kommer vi att lite tydligare börja vårt samarbete med Doggy och deltaga i deras presentation av fodret Bozita Feline. Vi kommer att vara med i deras monter på utställningen i Tibro den 9.e och 10:e oktober. Hoppas att ni är många som kommer att besöka oss i montern där. Det skall bli roligt jobba ihop med deras trevliga personal och träffa er och era katter under de dagarna.

Givetvis skall vi också ta en tur till Choklad - Julle -Gulle och hans familj i Skövde på lördag kväll. Det skall bli extra roligt att se er igen snart.

Nu är det kattungar på gång hos oss, stora röda smultron lyser på kattmammorna magar. De är alla tre nöjda och ser belåtna ut. Julius har börjat koppla av efter en aktiv tid som husets manliga läckerbit. Vi har börjat planera för att de små skall få bästa möjliga mottagande och semesteransökan är redan beviljad på Ragnhilds jobb. Snart skall vi fixa med sköna bolådor och allt vad som de kan behöva.

Tur att vi var ute i trädgården förra helgen och tog ner en massa småträd och fick malt ner alla grenar med kompostkvarnen, det var ju så gott väder. När det bli dags för kattungarnas ankomst vill vi vara inne på heltid. Därför är det en mycket bra tid för deras födsel. Vi kommer också att kunna pyssla om dem extra under hela jul och nyårs helgerna, det ser vi fram emot. Nu hoppas vi att allt skall gå fint med dräktigheterna och att vi skall kunna göra några kattälskare till lyckliga blivande ägare med en katt från S*Special Cats familjen.

På "Kattungesidan" kommer vi att berätta hur det går medan vi väntar på de små. När de sen kommer skall vi efter någon vecka sätta på webkameran igen, då kan ni glömma allt med Oldsberg och Idol programmen, vi kommer att ha roligare och sötare saker att visa er från datorn.

Nu skall vi kvällsgosa med katterna och lägga oss intill de som redan somnat i sängen. Här behövs inga värmekrus. Ha det gott.

/R&J

Foto