Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Vi har varit i Norrköping utan att ha med oss katter i bilen, det kändes tomt. Men vi hade Jonas mamma med oss som kurrade lite från baksätet. Vädret var strålande och vyerna vid Vättern var fantastiska.  

Efter att Brita uträttat sitt ärende inne i stan och ett kort besök på Arbetarmuseet så gick resan en bit utanför stan till Svärtlinge och Leif och Eva.

Ett par ganska nyvunna vänner till oss. Leif är modellbilskompis med Jonas. På detta vis har vi fått glädjen att även träffa Eva och fått se hennes härliga tomtesamling vi ett tidigare tillfälle. Hos dem bor också deras söta svarta kattflicka som just idag var på utflykt och inte ville vara med på bild.

Tack för ett jättetrevligt besök hos er. Hoppas att ni har möjlighet att med husbilen luffa ner till oss snart så vi får ses snart igen, vi har mycket trevligt att prata om och skratta åt. Det ser vi fram emot. Här ser ni Leif och Eva.

På väg hemåt kunde vi inte låta bli att köra in i Timmele vid Ulricehamn. Där bor Kent och Vivi och katten Alfons. Kent är en mästare i trähantverk och Vivi hans förtjusande fru är en mästare på äpplekakor.

Det blev fest hos dem som vanligt, både till det estetiska genom att få se allt det fina som Kent gör och all humor som bara kommer fram när vi ses. Vi har känt att leendet sitter kvar även idag, dagen efter. Här stämmer personkemin kan vi verkligen säga.

Här ser ni Vivi och Alfons som är en STOR tung katt med lyxpäls. En sån snygg kille som vi denna gången hittade när han sov gott under ett täcke ute i det fina uterummet.

Och här kan ni se Kent med ett mästerverk, helt i trä i bästa klass. Jag gissar att ni också kan tänka er Jonas ansiktsuttryck när han får titta på sånt här. Och att få lyckan att senare ha något av det i sitt vitrinskåp här hemma.

Ni kan träffa dem på hantverksmässor som tex i Sandhem och Hjo. Om ett par veckor är det dags för Timmeleborna att få en middag hos oss, och få kela med små kattungar hoppas vi, det skall bli riktigt roligt. Välkomna är ni hit till oss i Hålt.

/R & J

Foto