Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Hemma i Hålt har katterna haft allra bästa service medan vi varit i Tibro med Bozita Feline fodret. Vår dotter Charlotte och hennes sambo Joakim har bott här sen i fredags och sett till att de blivande mammorna och husets andra katter  har haft ett lugnt, skönt och väldoftande hem.

De äldsta har fått sina trädgårdspromenader, de minsta har fått vara inne och lukta på en nygräddad äpplekaka. Katterna känner dem väl och myser med dem som vanligt med brasan tänd. Tack snälla för att ni ger oss möjlighet att åka ut och bo gott och äta gott och samtidigt veta att alla hemma har det toppen. Deras katter Kasper och Laban har bott i vår gäststuga och även de haft tillgång till sin matte och husse samt en utevistelse bland höstlöven, kul för ett par stadskatter. Bilder på dem kommer snart  här. Först vill vi visa er ett par bilder från vår resa till Tibro.

Vi bodde på Ruda egendoms hotell, ett mycket gammalt vackert hus med underbar inredning och service, kan varmt rekommenderas, för alla som reser utan katt. Det var faktiskt lite lyxigt att bo utan kattlådor som ska tas på morgon och kväll och bara ägna sig åt den goda frukosten och skön vila i det fina rummet. Så här ser huset ut.

På lördag kvällen var vi hos Carina, Håkan och "Choklad Julius" vår gamla kattunge i Skövde och fick smaka en jättegod Gulash med smarrig efterrätt och hade så trevligt att vi nästa glömde att vi skulle upp på söndags morgonen.

Det är en ära att få komma till en över två år "gammal" kattunge och få se honom leka och ha det roligt i sitt hem, en av alla anledningar att få vara kattuppfödare är ju att få se och följa de nya kattägarnas glädje över att ha en katt i sitt hem. Och att få känna en gemenskap och glädje över just denna katt. Hoppas att vi snart kan ses igen. Kram till er alla tre.

Vi vill också visa vad katterna tittar på när vi är på jobbet. Njut av naturen kring vårt hus på följande bilder.

Tur att de kan gå från fönster till fönster runt i huset och se vad som händer. Vi har Bambifilmen live här i Hålt.

Dagens hälsning går till Jennie från Lantmännen/Doggy för en trevlig helg och gott samarbete i montern i Tibro på Billingbygdens kattutställning. Vi har haft en kul helg.

R&J

 

Foto