Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

I söndags kväll var det dags för Biancas ungar att vilja komma ut. Det blev tre blå pojkar, en blåcreme hona och en blå hona. Alla hade bra vikter 110, 110, 110, 105 och 75gr. De är redan nu uppe i 90-150 gr.

Allt gick fint och de föddes här hemma under sena kvällen och natten.

GRATTIS JULIUS! Du är en fantastisk pappakatt. Snart skall han få komma in och träffa sin ungar.

 

När Bianca fick sin första kull var hon en riktig yr hönsmamma första dagarna. Nu är hon helt cool. Hon ligger och njuter och ungarna nästan glider runt henne och äter i lugn och ro. Man hör bara lite knatterljud när de diar  från lådan i lilla sovrummet.

Alla är mycket runda och knubbiga. De har lite olika färgnyanser.

Min dotter Charlotte är här och verkar ett par dagar som kattungesköterska. Lyx för kattmammorna med en matte vid varje kattlåda som klappar, småpratar och ger service.

Snart är det dags för Josefinas bebisar att komma, hon är TJOCK kan man lugnt säga. Här har hon hittat ett lugnt, svalt ställe att vila på. Trots tjocka magen så ägnar hon sig in i det sista åt sina vanliga gympapass: snabba promenader, en del mellanhöga hopp och bestigning till ganska höga hyllor mm. Hennes bolåda står färdig i stora sovrummet med div födseltillbehör intill. Hon har inspekterat den och tyckte botten på lådan var fin. Filtarna var bäst på undersidan och det söta lakanet blev fint som kroppsstrumpa.

Nu skall vi gå och ta kort på Ingeborgs praliner, de finns i stora badrummet i en korg med sänghimmel. Nästa uppdatering skall helt ägnas åt dem.

Sist vill vi ge gratulationer till mormor Ambrosia som väntar på att få komma in till sin skyddsling Ingeborg. Hon har varit den allra bästa ompysslande väninnan en katt kan ha. De har legat tätt ihop och hon har tvättat Ingeborg både här och där de sista veckorna. Skall bli roligt att se hur hon beter sig när hon får syn på småttingarna om ett litet tag. Här är hon i boet på klätterställningen för ett par dagar sen.

Grattis också till gammelmorfar Ambrosius och hans bröder Axel och Albert.

Ambrosius är morfar till Bianca och gammelmorfar till Ingeborg. Båda har ärvt hans snälla och lugna temperament. Bianca har haft hans kroppsform hela tiden medan Ingeborg har varit lite tunnare och högre när hon var yngre,  men har på sista tiden växt till sig bra och fått rundare och ansikte och kropp. Hennes tonårstid är nog över nu när hon fått sin andra kull. Hon kommer säkert att bli en stor kraftig hona som sin mamma Ambrosia.

Nu är det dags för en mysig morgonfika med min vuxna dotter, mamma-barnmys är aldrig fel. Ovsett ålder.

Ha en härlig dag ni också/Ragnhild

Foto