Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu skall ni få se på söta bebisar igen. Ingeborg och Julius är föräldrar till dessa sötnosar som föddes den 27 oktober 2009. Det blev 3 cremefärgade pojkar och 1 blåcreme hona i kullen.

Två av dem föddes hemma lite tidgare än vi väntat, båda var cremefärgade och sen var det lugnt. Lugnt för länge tyckte vi... I början av natten åkte vi med Ingeborg till Blå Stjärnans Djursjukhus i Göteborg. Hon fick hjälp att öka på värkarbetet på olika sätt men inte mycket hände ändå. Hon såg ut att må bra men det blev allt oroligare att sitta intill. Så vid 8 tiden på morgonen kom det fram en blå bebis som tyvärr inte levde, den hade varit stoppet. Efter det föddes i ganska rask takt 2 fina ungar till. Inger kejsarsnitt behövdes. En cremefärgad och en blåcreme. Alla är pigga och såå fina. Ingeborg har hela tiden varit en lugn snäll, duktig mamma med mycket mjölk. De ligger i korgen och växer rejält dag för dag. Här kommer ett par bilder till på dem. Snart kommer namnen på dem också att presenteras här.

De vägde den dagen de föddes 80, 80, 90, 95g. Nu är alla över 100g vid 5 dagars ålder. Det skall bli kul att se dem leka ihop med Biancas ungar om ett tag.

Idag väntar vi på att Josefinas ungar, det är snart dags. Mer kommer här så fort det är klart.

/R

 

Foto