Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Josefinas lilla blå Ove med sin mätta mage.

Josefinas lilla Ofelia. Händer fulla av kärlek.

Biancas pojke. Vem är inte lätt att veta vid fotograferingen, ännu går vi på viktkurvorna. De följer sin egen kurva men det är inte stor skillnad på dem.

En Bianca sötnos till. Snart skall vi nog kunna ta kort på var och en. Vi låter bli det nu för mamma blir lite orolig av att alla lyfts upp.

Det börjar bli trångt hos mamma Bianca nu. Alla har fått ögon här.

Ingeborg har nu flyttat in från badrummet till stora sovrummet och Josefina. Det har gått fint, de är goda vänner och här får de mer sällskap både på natten och när vi sitter vid datorn, snart skall även Biancas små komma in hit. Dörren hit har varit öppen och alla katterna har varit här inne och hälsat, men bara en ville nosa på ungarna. Det var pappa Julius som pussade Ingeborg och bebisarna godnatt.

Kul att se och höra att så många av er redan hittat till webkameran, imorgon sätter vi på den igen.

Nalle i Ingeborgs kull vill hälsa till sin nya vän Margaretha i Göteborg, det skall bli trevligt att ses om ett litet tag.

Vi håller ungarna för oss själv någon vecka till. Ser att mammorna mår gott av att bara höra våra röster och komma tillrätta med varandra i det som skall få bli lekrum till alla småttingarna om några veckor.

Då minsann skall vi ha kattgos på hög nivå med många goda fikastunder. Visst är det väl härligt att det är busväder ute och mörkt och kallt. Härinne har vi 23,5 gr i rummen, brasvärme, som både torkar tvätten och ger de gamla katterna sköna sovstunder. De små får en god start och vi får lön för mödan med jobbet med veden i somras.

Nu skall vi släcka ljuset och höra hur kattmammorna kurrar och pratar med de små som knattrar till svar. Här behövs inga avslappningsband :-)

Ha en trevlig måndag imorgon! R&J

 

 

 

Foto