Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Mitt bland alla de nya ungarna så får vi inte glömma de äldre kattungarna. S* Special Cats Fransiskus, som kallas för Frasse har fått en ny sambo. En beagle hund. Av bilden att döma så är det kärlek direkt. Kul att han får någon ny vän i golvnivå att titta på och leka med.

Fransiskus föddes hos oss i februari 2005. Hans mamma var vår Clara och hans pappa vår Ambrosius. Tack för kortet Anna och Lena, det alltid roligt att få höra från er. Puss till Frasse från oss, och alla hans nya släktingar här.

Ikväll hade jag tänkt att se på fotbollsgalan...det gjorde jag också, en kvart i taget. Heja Zlatan, det leendet är nästan som hos en kattunge.

Men...Det var mer spännande vad kattungarna har för sig, de utvecklas så jättefort. Nu börjar Ingeborgs ungar få ögon. Därför fick de slippa kameran idag och den extra lampan ihop med den ikväll. De blir bara sötare och sötare.

Biancas små börjar gå runt i lådan nu, ganska snabba är de faktiskt. Och så runda och fina.

Josefinas småttingar liknar mest mina fina ullgarner i andra rummet. Snyggt grå och svarta. Lite varmare och mjukare bara. Och så låter de, ganska högt som små fågelungar när mamma lämnar boet för mer än 5 minuter.

Det har gått jättebra att ha alla tre honorna tillsammans härinne i sovrummet ikväll. De visar stor respekt för varandras ungar. Och om Ingeborgs ungar piper lite högre än vanligt så kommer även Josefina och Bianca farande för att se att allt är ok. De lugnar sig direkt. Vi tycker att de är duktiga som förstår så bra, trots att det är nya situationer för dem.

Det var ok, det var bara gammelkompisen Axel som ville nosa lite i korgen. Det fick han göra. Från att ha varit ensamkatt så har Axel, sen han kom tillbaka till oss fått ett upplevelse centrum här. Han går omkring och tittar vad som händer och ser så nöjd ut. Det är så gott att alla katterna tog emot honom på ett så fint sätt, han var en av oss direkt. Man blir glad av att se honom varje dag. Han har varit här sedan i somras efter att ha bott drygt 11 år i Göteborg.

Så en hälsning, den går till mina arbetskamrater som är så uppmuntrande och snälla när vi har bebisar här hemma. Ni är så deltagande och härliga. Utan er hade det inte fungerat när det är dags för katterna att föda. Tack Elisabeth för att du fixade mitt jobb när jag var med Ingeborg på "BB" och tack till "chefen" Vesna för att du på en sekund gav mig en dag till ledigt. Och så en extrakram till Maria och Daniel för att ni är sådana djurvänner och att vi delar allt kattprat ( Maria), hundprat och hästprat (Daniel). Min vanligaste vikarie Sakawan har varit upptagen den sista tiden, han har blivit både svensk och nordisk mästare i bodybuilding. Jättegrattis till dig! Och lycka till på WM nästa år. Även han är en stor supporter till våra katter.

Nu har Jonas kvällsskiftet och kattlådorna  mm är snart rena och fina. Imorgon får vi nog ta fram kameran igen, vi vill spara dessa dagarna med de små för alltid.

Sist men inte minst så hälsar lilla blå Mildred ( det blev inte Maja Gräddnos) i Biancas kull till sina vänner vid Varberg, det skall bli trevligt att ni kommer hit snart igen.

Sov gott! /R

 

 

Foto