Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu är det äntligen dags att börja ta emot besök av de blivande nya mattarna och hussarna, heter det så, vi säger det. Mammorna har nu funnit sig tillrätta och pysslar om sina små. Det kurrar och knattrar i korgarna. De ökar fint i vikt och mår gott. Nästan springer runt nu de största.

De andra katterna får gå in till dem när vi är hemma och de har lust, men det är mest pappakatten Julius som går in och nosar på dem. De andra går en runda och sen ut igen.

Det är en underlig känsla att ha så många sötnosar i huset. Man går från den ena korgen till den andra och gosar. Går upp extra tidigt för att gosa med ALLA kattena i huset. Det är tur att de äldre är med på allt vi gör och hela tiden är mitt i "smeten"  ja det är faktiskt sant. Det är kul.

Helgen som gått har de äldre fått extra mycket kel, verkligen. De har varit med och firat min lillebrors 50 års dag, vi träffades över 20 personer här och drack kaffe och åt tårta och kelade med katterna. Sen lurade vi alla gästerna och tog med dem på en hemlig bussresa till Skövde och Ryttmästarbostället där. Kalaset blev inte i Hålt... Sånt kan hända :-)

Där blev vi guidade och åt lyxbuffé medan katterna sov middag och när vi sen kom hit var katterna pigga och var med och firade tills siste man gått hem framåt nattkröken. Tur att bebisarna har egna rum där dörrarna varit stängda nästan hela tiden. De små har haft god service av min brors ganska stora barn William och Moa. De har sovit hos dem och tittat till dem medan vi haft kul.

Nu kommer uppdateringarna att bli tätare igen när detta är över. Och så skall vi ta kort på dem igen och visa er hur de växt.

Väl mött igen/R

 

Foto