Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Idag har Ragnhild burit runt möbler igen, det är så här hos oss ibland. För att få det att bli bäst för alla, så flyttar vi ett hobbyrum eller ett sovrum lite runt i huset. Eller så skapar vi ett nytt rum i ett annat. Det har vi gjort idag. Mildred har kommit på att de kan kravla över lådkanten och ut i rummet, det var ju väntat och kul. Men inte så bra för mamma Bianca som såg Mildred försvinna in under dubbelsängen.

Efter att ha lyft i henne igen några tiotal gånger så kom beslutet vi funderat på ett tag. Ragnhild börjar fixa in dubbelsängen i en nyskapad avdelning i vardagsrummet. Jonas som går med helt nyopererad axel ser på och hejar på. Katterna likaså. Hej och hå. In och ut med byråar och mattor. Nattbord och lampor. Klätterställningar och myspuffar. Så fort sängen kommit på plats somnar 3 gamla katter på den nybäddade drömplatsen. Det gör Ragnhild också ett par timmar senare. Medan kattungarna leker. Lycka är att ha ett hus med alla möjligheter.

Vi har roliga leksaker....

JAG VILL INTE SPELA BOLL !!!

Här kan vi nog komma över...

Paus

Vi kan väl brottas, bara lite...

Och så är det så gott att mamma finns och har tid med oss alla.

En hälsning vill vi skicka till Björn med familj i Västra Frölunda som idag har bestämt sig för söte Nalle i Ingeborgs kull. Han är en goding skall ni alla veta.

Och så var det det här med att hinna väga, ta kort på var och en mm, mm, huvudsaken är att bebisarna har det bra och att vi fixar för dem. Imorgon skall vi fortsätta fixa med fina bilder till er på var och en. Kram så länge.

/R

 

Foto