Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Här hemma är livet lite annorlunda nu för tiden. Det är alltid minst 4 katter som välkomnar oss hem. Det är alltid minst 10 bebisar som vill ha pussar och kel, de andra kanske sover. Och så hör man alltid att det är någon som äter och knaprar, dricker och krafsar i någon låda. En liten kiss på golvet har det varit och nu går alla 15 på lådan, det är bra gjort. Med andra ord, här är riktigt mysigt.

Ikväll snöar det rejält ute och vi har tänt ljusslingan i den jättestora enebusken, träjulgranen lyser på gäststugans vägg och slingan lyser runt altanen.Våra äldre katter som kan gå ut på altanen om de vill kommer strax in igen. Det är bättre att sitta uppe på mattes papper mitt på köksbordet och bli kelad med.

Albert ligger mitt i dubbelsängen och snarkar rejält, det låter som musik. Signe kommer och lägger sig på min mage och vi ser på TV ihop en stund, hon är en riktig kurrmaskin. Axel har fått kelfnatt, är med överallt och trycker sig runt våra ben. Ingeborg lämnar de små och lägger sig mitt på bordet och somnar hoprullad i värmen under kökslampan. Eller vilar en stund på byrån hos kattungarna. Bianca har matningsjouren i kattungerummet.

Josefina är lite här och där, förstår inte riktigt att hennes bebisar är inne hos de andra och springer runt redan, men de har så roligt med de större nu. Hon passar noga på dem och går sen en vända runt köket somnar på bänken vid fönstret. På nätterna sover de gott hos henne i sin låda med ett litet skydd så att de inte går ut på golvet. 

Julius är med överallt, han går runt som en kung och tvättar sina mammor. Och så ser han efter vad Ambrosius har för sig, lägger sig gärna en liten bit ifrån honom och ser nöjd ut.

Nu skall jag försöka att få Jonas i säng, han har ett helt gäng kattungar i händerna och runt sig. Och så har han ett så konstigt leende i ansiktet, han se ut att trivas, minsann. Låt det snöa, vad gör det!!!

nattis/R 

 

 

Foto