Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Lördag 12 dec:

Först lite hälsningar:

Innan jag börjar skriva om det som vi haft för oss här så vill vi skicka en hälsning till Toril med familj vid Trondheim i Norge och tacka för trevliga mail och du skall veta att vi pysslar om din lille Marwin här på dagarna. Det skall bli roligt att få ses här när du kommer i januari för att hämta honom med dig till Norge. Han är dock inte längre bort än att vi kanske dyker om någon gång, det är roligt att få se katterna efter ett tag igen.

En hälsning till Maud med familj i Örebro som har S*Special Cats Kerstin, tack för trevligt telefonsamtal och lycka till med ert nya boende.

Tack till Anna för det underbara bildspelet med Leonard.

En stor hälsning också till Mia och Lennart med familj som har S*Special Cats Knut, tack för härligt roligt telefonsamtal.

Kattungarna har haft sällskap och kel hela helgen, det gillar dem verkligen. 

Ofelia har haft besök av sin blivande matte Margareta igen, roligt.  Ove har träffat sin blivande husse Fredrik för första gången. Här ser honom med lille Ove i knät. Det är gott att de kan följa med och sitta i knät på en stunds mys i köket nu. 

Ove fick ett litet band på sig så att husse kunde se var han fanns i kattrummet, bland kompisarna.

Ragnhilds dotter Charlotte och sonen Robert  har gosat med katterna.  Miranda fick vara med i köket, hon satt hos Louise, länge och hade det gott. Louise är Ragnhilds sonhustru. I det knät finns det alltid plats för en katt, på ett sätt som katterna gillar. Titta bara på Mirandas blick, hon har inte bråttom därifrån.

 

De andra tog sig en middagslur i puffen.

Sönd 13 dec:

Ragnhilds vänninna Eva med sin man Lars kom på morgonen och tittade och klappade om de små klättrande kattvännerna. De är katt och hundvänner av stora mått.

Vi har haft besök av Nalles blivande husse Björn och blivande matte Monica för första gången, det var roligt att ni fått se er Nalle riktigt och kunnat ha honom i händerna.

Vår vän som sköter om våra kattförsäkringar heter Per och hälsade på oss på söndagen. Han  servar oss och kattungeköparna på ett toppensätt,  hjälper oss att via Agria se till att vi har  de små och våra övriga katter försäkrade på lämpligt sätt.

Det har varit mycket trevligt att träffa er nya och äldre kattvänner som vi haft kontakt med ett tag nu via telefon och datorn. Ni är mycket välkomna tillbaka.

Här ligger Ofelia och kopplar av en stund.

Nu är de största uppe på klätterställningen. De mindre har fått en prasseltunnel att busa i. eller så ligger de och tittar vad de stora gör, sen somnar de ihop.

Givetvis kollar de små vad mammorna har att bjuda. Alla älskar allas mammor här nu. Så här kan det se ut.

Får man inte plats just nu kan man ju alltid vara med och ha det gott en stund intill. När nästa mamma kommer in i rummet så tar hon hand om de som inte kom åt denna gången. Alla tre mammorna är lika gulliga mot de små och pysslar om dem. De små äter torrfoder med god aptit nu och har absolut inget emot när husse Jonas sitter i mitten med en låda nymald nötfärs eller skinka och delar ut till alla. Även en tallrik smarrig vällning är gott frampå nattkröken, alla sover gott på nätterna, här är helt tyst i huset.

De äldre katterna är med och luciapyntar lite, är bra på att stryka gardniner eller iallafall ligga på dem och sen har de blivit lite av experter på att puffa soffkuddar genom att trampa på den till önskad storlek och puffmodell. De tycker bäst om mattor som är lite rynkiga och det kan de ju få ha för det mesta. Snart skall vi ta in det spännande tallriset och sätta i den stora krukan och öppna de stora julkartongerna, då blir det action här. Nästan allt ligger ju invirat i härliga prasselpapper (som får bytas varje år...det blir ju så trevliga leksaker av dem) det är inte bara julafton som är rolig här minsann. Vi skall se vem som är först uppe på träjulbocken iår?  Fortsättning följer... /R

Foto