Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu är det julstök nästan överallt, utom här, vi tar det lugnt. Gör lite då och då. Granan är nersågad på vår egen tomt, bakom kullen där vi har ett antal granar på tillväxt och som kan bli lämpliga till kommande jular. Just nu står den i garaget och tinar lite. Vi har 11 grader kallt ikväll. Imorgon kommer den in. Julkartongerna är inne och det är några hjälpsamma fyrbenta vänner som försökt börja pynta men de får vänta tills imorgon.

Idag har vi varit på en härlig julmiddag i Laxbutiken i Ljungkile tillsammans med 9 goda vänner. Hela det lilla rummet i matsalen där kristallkronan hänger fylldes av oss matglada som gillar goda laxrätter. Så skall julen firas i lugn och ro med kaffefika och mysig samvaro på förmiddagen sen till god mat och sen hem igen och kela med alla katterna i huset. Härligt tyckte vi allihop.

De små utvecklas så fort, hoppar upp på klätterställningarna, äter det mesta, brottas och kelar med varandra och så är de glada och har verkligen kul med varann. Det räcker att sitta i ett hörn av rummet och se på dem och ta emot dem en efter en som kommer fram och vill gosa. Och alla kommer även om en del helst vill bli kvar i knät hela dagen medan en annan bara vill dit och vända.

Vi skulle ta nya kort på dem igår, ordnade med en fin lista på namnen och skulle ta snygga kort i dags ljus på altanen. Skulle... för de små tyckte det var jätteläskigt att vara ute i det kalla. Vi tog massor av kort snabbt och dukigt. På en efter en och de prickades av... Men vi  känner nästan inte igen en enda katt på bilderna :-) Är detta verkligen de söta katterna vi har inne i rummet. Ögonen blev stora stirrande, munnarna öppna och tungan slicka runt nästippen på flera. Vi kommer att göra ett nytt försök inom kort. Med detta vill jag säga att de fortfarande är lika söta eller mer. De mår toppen och är snabba och pigga, nästan alla gillar att bli vi bär runt dem och hanterar dem, det finns något litet undantag. Någon tycker att leksakerna och prasseltunneln är mer kul än att sitta och prata.

Snart skall vi koka skinka och grönkål på järnspisen i stora kastrullen enligt tradition, det kommer att lukta gott och bli jul här också inom några dagar. I lagoma doser.

Tills de nya finare korten finns i datorn så tar vi fram en fin färdig julbild och vill önska er alla en fin skön julhelg. God Jul från oss och alla katterna i Hålt till er och era katter.

Foto