Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Till Minne av lille Leonard.

Vi har fått ta del av det mest sorgsna som gällt S * Special Cats kattungar sedan vi fick första kullen 1998. Vi har haft kattungar som dött vid födseln och det har varit mycket ledsamt och jobbigt men nu har det värsta hänt. Den första av alla från S*Special Cats sålda kattungarna har avlidit.

Leonard, en stor fin blå hane, precis fyllda ett år, har hastigt insjuknat och avlidit på juldagen för knappt en vecka sen. Han dog på Blå Stjärnans djursjukhus i Göteborg efter att bara ha varit sjuk mindre än ett dygn. Det fanns inget man kunde göra för honom utan han fick somna in.

Han kommer att obduceras och vi får vänta tills besked om vad som drabbat honom kommer om ett par veckor. Jag skulle skrivit om det för några dagar sen, men vad skriver man när det inte finns ord att sätta på vad vi känner... älskade Leonard.

Vi tänker så mycket på dig Anna, hans matte, världens bästa matte. Som han fått ha ett underbart liv ihop med. Både i stan och på landet i deras mysiga sommarstuga. Hon är en riktigt god vän till oss sen förra året, om vi bara kunde göra något för dig och hans kattkompis Alice.

Vi saknar honom så ofattbart mycket, vi skulle ju ha ett roligt liv ihop allihop och träffas och ha trevligt tillsammans. Nu får det bli utan Leonard och det blir verkligen mycket  som saknas oss alla. Tack för att vi fick ha dig hos oss och att en sån som Anna fick ge dig allt du någonsin kunde önska dig.

Leonard du kommer alltid att ha en STOR plats i våra hjärtan. Och Anna du kommer alltid att vara med oss även i fortsättningen. Tack för allt du gav honom.

Kram Ragnhild, Jonas och din kattfamilj i Hålt.

Foto