Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Helgerna har gått så fort, jag vill vara hemma mera, sticka lite, gosa med katterna och träffa er trevliga kattvänner, släktingar och andra vänner som varit här under helgerna. Vi får fortsätta en annan dag, det har iallafall varit roligt att se er och vi gillar ert sällskap. Vi ses snart igen.

Vi har bland annat haft besök av cremefärgade Nalles blivande matte Monica och husse Björn. De bor i Västra Frölunda i Göteborg. Vid ert första besök glömde vi av kameran men nu kom den fram. Här träffar de Nalle igen. Det är alltid lika trevligt att träffa er. Nalle kommer att få det gott hos er, det känner vi redan.

Vi har också haft besök för första gången av Nellies blivande matte Maria och husse Stefan från Stoby vid Hässleholm. Nellie kommer att få sällskap av två vackra Maine Coone katter och en hund av rasen Maremmano Abruzzese, ni skall få se en bild även på en sådan, VILKEN HUND, tänk att få sällskap av en sån på promenaderna. Här ser ni först Maria, Stefan och lilla Nellie.

och så en hund av deras ras.

Sist vill vi visa er en bild av vårt altanräcke, jo ni läste rätt, ett sånt kan vara vackert... Vi bor just nu mitt i ett julkort. Fåglarna äter upp en torr lussekatt varje kvart i fågelbordet och Jonas brummar runt och skottar snö varje dag. Tänk vad en liten traktor med plog och snökedjor på kan ge trivsel runt husen. Fina nyplogade gångar med maffiga snöhögar att titta på inifrån medan man går barfota på varma trägolv och bär på en liten katt som vill se på stora världen utanför. Helst skall det vara en stor trast som sitter på talgbollarna, dessa fåglarna har bra storlek för en kattunge att titta på. De äldre tittar också på när talgoxarna virvlar runt stora enebusken och sen mumsar solrosfrön från fågelmathuset.

 

Imorgon bitti skall jag njuta med helljuset på när jag åker till jobbet, av mörkret och de snötyngda björk grenarna som hänger ner lite över vägen och de stora granarna som har snö på sig i stora klickar på grenarna. Man vet ínte hur länge det varar. Två kilometer grusväg att köra lugnt och fint på morgon och kväll är precis lagom. En hälsning här till vår trevlige snöskottare på grusvägen, Roy, tack för att du pysslar om oss, även när vi sover eller inte är hemma. Och att du även kör vår egen lilla väg när det kommit snö i massor. Du är guld värd.

Hoppas att det nya året blir bra för er alla, önskar vi från S*Special Cats, väl mött på denna sida under 2010.

/R 

 

 

Foto