Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Creme Special, det är gott att ha. De finns i tre olika varianter, alla är snälla, vackra, varma, lekfulla och keliga. Här får ni massor av bilder på våra cremefärgade kattungar. Nils, Nalle och Napoleon.

 

Det är svårare att ha på kameran nu, kattungarna är pigga och springer runt i huset. Favoritplatsen idag har varit i vår säng och där har de haft jättekul. Vi har lekt med en pinne med tunna lädertrådar som hänger ner. Som en kattvippa. det är favoritgrejen just nu. Alla vill vara med.

De skuttar omkring och hoppar av gädje när de möts i huset. Och alltid möter de någon som har lust att leka. De är verkligen i hela huset nu, på alla ställen som finns åtkomliga. Man får räkna med att hitta minst en liten överallt, det är bara att ta det lugnt och så har vi lite gosande när vi ses, kanske under grovdiskbänken, under soffbordet eller vid skohyllan i hallen. Det kan också ligga tre stycken på badrumsmattan och ha det gott på golv värmen.Eller så blir man sittandes på en filt i köket och bara tar emot den ene efter den andre. Kommer en så kommer det snart ett par till. man får passa på.

Sen ligger de på en filt på golvet, i docksängen, i dockvagnen eller uppe i boet på klätterställningen och sover en stund.

Det går fint med de äldre katterna, de promenerar förbi och kanske blänger lite på småttingarna om de kommer i full fart. De gamla ligger på stolarna och kökssoffan och har full underhållning av de mindre.

Är det nåt kul på gång snart igen kan tro?

Kramar till Robert, Louise, Charlotte, Joakim. Ett extra tack för den maffiga efterrätten som Robert och Louise hade med sig och som vi smaskade i oss efter en god middag i onsdags kväll.

Brittuppfödar vännen Margareta och hennes syster Eva ( som har vår Linnea) har besökt oss idag, skickar med extrakramar till alla era fina katter i Göteborg och Smögen.

Alltid kul att träffa er allihop.

Veckans grattis till Bianca som i veckan fyllt 4 år. En snäll, lugn tjej som just nu är mamma till M kullen.

Till vår stora glädje så har den svarte utekatten varit här och ätit imorse igen. Han sitter på altanen till vårt lilla trädgårdsförråd och tittar på oss när vi kommer upp på morgonen. Vi har varit oroliga för honom de sista nätterna när vi har haft -12, 5 gr kallt och det har snöat och blåst ordentligt.

Men han är pigg och äter ordentligt, är lite rund och go och stannar här en stund och går sen iväg neråt grusvägen. Ibland kommer han ett par gånger på dagen. Grannens hästar har nog haft besök i stallet skulle vi tro. Gott att se honom, han är inte tam men sällskaplig på sitt sätt, vi snackar lite genom vårt öppna fönster och skrammlar med matburken när vi kommer ut till honom, då kommer han och möter oss och stryker sig mot benen på oss. Men man får inte ta på honom, då sticker han under gäststugan.

Under stubben med fatet där vi lägger ut bröd och fett från julskinkan till fåglarna bor det en liten skogsmus. Den är snabb men vi kan se den när den äter smörgås och sen sticker ner igen och gömmer en del av det under stubben som står på ett par tegelstenar. Undrar om den sitter är och kikar på den svarte katten som äter knappt en meter ifrån. En dag kanske vi får se ett riktigt Tom och Jerry bus från köksfönstret.

Och så tittar vi till vårt altanräcke igen, där har snötäcket växt rejält de sista dagarna, 35 cm just nu. Nu ligger verkligen snön tjock här.

Nu skall vi pussa godnatt till alla katterna här i bara julgranens sken och det skall göra ordentligt, så att vi hör härliga kurr från alla håll, då varvar vi alla ner och då sover vi också gott. Hoppas att ni gör detsamma./R

 

Foto