Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Ikväll har vi haft ett trevligt telefonsamtal, från Hässleholm. Maria och Stefan som tidigare tingat Nellie. De vill ha Melker också. Jätteroligt att han får komma till er. Vi tyckte så mycket om er när ni var här och hälsade på, båda katterna kommer att få allt vad de behöver i livet. Och vi är glada att ha er med i S*Special Cats familjen. Låter det som en kattmaffia, kanske. Vi alla som har S*Special Cats katter är kattälskare och vi får lov att vara speciella även för varandra.

Alltså så skall vi ut på stan i Göteborg i morgon kväll och äta en god middag med S* Special Cats John Player Special "Trisse" s matte, Suzanne. Trisse är en stor, snäll och jättesöt chokladherre på snart 2 år. Vår Capellas son. Kanske snackar vi lite om dig då, Trisse. Men det är gott och med kärlek. Här kommer en bild på Trisse.

Alltid lika roligt att träffa dig Suzanne, vi ses imorgon.

Så vill vi skicka en hälsning till Oves blivande husse, Fredrik,  som vi talat med idag. Den goe lille Ove känns att bli så rätt till dig, ni kommer att passa så bra ihop. Lugna trevliga killar som har humor, så känns ni båda.  Skall bli spännande att höra sen hur det går.

Hälsningar till Margareta, Ofelia blivande matte, tack för besöket hos oss. Kul att ni vill hälsa på era småttingar. Här ser ni Ofelia. Kan en blå kattfröken bli vackrare?

Hälsningar också till Ossians ( Benny och Ulrika) och Nalles ( Björn och Monica) blivande matte och husse, tack för trevliga telefonsamtal. /R

 

 

Foto