Idag har Napoleon blivit tingad till Suzanne i Surte, verkligen roligt för oss. Hon har tidigare vår snart 2 år gamla S*John Player Special som kallas för Trisse.  Att bo hos Suzanne är en lycka för katter. Balkong med glasfront för bästa utsikten, extra stor lyxig soffa med plats även för en kompis att sträcka ut sig gott.

Jag tror att Trisse genast kommer att berätta för Napoleon att han kommer att få ett skönt liv i det nya hemmet. Med Suzanne som matte får en kattunge all kärlek som han någonsin kan önska sig. ( Och en egen ljusrosa mohairpläd att sova på i Suzannes säng, vilken katt tackar nej till det?) Tack Suzanne för att du än en gång valde en S*Special Cats katt.

Napoleon kommer att kallas för Nelson, efter den mäktige engelsmannen Lord Nelson. Inte illa att få en titel redan vid 12 veckors ålder. Tack för besöket här idag och vi hälsar till sonen Sidney och önskar lycka till med hans nya hus. Givetvis är även det ett riktigt hem, han har redan en katt där... och en en hund.

Här ser ni Napoelon som han ser ut just nu..

Nu har vi även hunnit tömma kameran och där fanns kort på Lilla Ofelia och hennes blivande matte Margareta, taget vid hennes senaste besök. Två goa härliga tjejer, mycket trevliga bekantskaper båda två. Kram till er bägge, inte lång tid kvar att vänta på henne nu. Då skall hon få träffa Margaretas andra kisse och få mysigt sällskap hos dem. det blir fint för henne.

Nu är det bara en kattunge kvar till salu i Bianca och Julius kull. Det är Miranda, den sötaste blåcreme flicka man kan se. Lugn, kelig och lekfull. Så här ser hon ut idag.

Vi har firat Signes födelsedag med lite smaskigt att äta för katterna. I övrigt så firade Signe med att umgås med sina små vänner. Här är det Signe och lilla Ofelia som äter lite ihop.

I övrigt så har våra katter det gott inne med sina små vänner, här ligger Ossian vid brasan med Capella och Signe. Vi tror att det kan vara en ganska god start i livet för en liten kattpojk. Och gott är det för oss att se på dem, varje dag. Min mammas gamla yllefiltar är uppskattade att ligga på.

I köket ligger också Josefina, Julius och lilla Miranda och har det gott på bardisken. Det är varmt och gott under lamporna och nästan alltid lite människor som rör sig runt här, ett favoritställe för alla katterna.

Men så här lugnt är det ju inte varje dag.....särskilt inte när matte får städfnatt. Men kattungarna blir överlyckliga av städfnatt... Stora högar med sängkläder på golvet att hoppa i innan de skall till tvätten. Nya lakan att springa runt på och in i.

Och sen det mest spännande av allt, att hjälpa till att frosta av frysen. det är grejer för kattungar det, att jaga isbitar på golvet och öva sig på plötsliga ljud när de kommer farande ner. Härligt.

Sist idag, en bild på vår vackra vinterväg ett par hundra meter från huset, hoppas att vintern stannar ett tag till.

/R

 

 

Foto