Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu har Mauritz flyttat till Floda. där kommer han att få all kärlek av Ingela och Bo. Vi börjar känna att det kommer att ordna sig när kattungarna flyttar, det gäller bara att trolla hit rätt kattköpare... Vi har fixat det en gång till :-)

De katterna som nu är bokade har verkligen snälla, omtänksamma människor att komma till. Se bara på kärleken i dessa blickarna. Det är Bo, Ingela och Mauritz ni ser här.

Vi är så glada att han kom till er! Vi skickar en stor kram till barn och barn-barnen som säkert fick en rolig överraskning i morse, de kommer att  ge honom en och annan kram förstår vi.

Vi kommer att ses ganska snart tror jag och fortsätta att ha trevligt ihop. Lycka till med Mauritz och tack för att ni valde oss, och tack för den söta hälsningen i Gästboken.

/R

Foto