Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Igår var det dags för vår söta Nalle att följa med Monica och Björn hem till Västra Frölunda. Oj, detta är inte lätt. Aldrig är bakljusen på bilar som åker härifrån så starka som när det är en liten krabat på väg ut i stora världen. Man känner något alldeles särskilt för dessa kattungar som vi varit med sen födelseögonblicket och med dessa kullarna även sedan parningen. Tur att det är ni Monica och Björn som skall sköta om honom nu, det känns väldigt bra. Det känns att även ni är S*Speciella :-) för oss och Nalle. Tack för att ni ville köpa katt hos oss, det är vi mycket glada för.

Med Nalle är det något extra. Hans mamma Ingeborg och pappa Julius har varit ovanligt kära i varandra sedan de var små och träffades när Julius kom hit från Stockholm som liten. Jag måste sätta in ett par älsklingsbilder på dem igen, så att ni kan se vad vi menar. 

Först Monica, Björn och lille Nalle. Allt gott önskas er.

Sen får ni se ett par bilder på Ingeborg och Julius.

 

Som ni ser så är det inte fråga om någon engångsflirt. Det är extra roligt att ha både mammakatten och pappa katten hemma hos oss. Deras ungar Nalle, Nils, Napoleon och Nellie är verkligen gjorda av äkta kärlek.

Idag har vi hört att resan hem för Nalle gick bra och han har sovit, lekt och haft det gott på sin första dag i sitt nya hem. Vi tänker på dig Nalle och även Mauritz ikväll och skickar ett par extra godnatt pussar till er.

Nu har vi packat och gjort klart för avresa till Landvetter i morgon kväll, en av våra små kattflickor kommer att bli mött där av sin nya matte och de skall efter ett par timmar på Landvetter tillsammans gå på flyget upp till Trondheim och vidare till sitt nya hem i Vikhammer, läs om detta sent imorgon kväll.

/R

 

Foto