Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Idag på eftermiddagen började Mildred sin resa till sin nya familj i Vikhammer utanför Trondheim. Med på första biten till Landvetters flygplats var kompisarna Marwin, Miranda, Olivia. De fick passa på att "övningsåka" bil och vara trevligt sällskap tills planet åkte iväg. Även mamma Bianca och pappa Julius var med för att träffa hennes nya matte Toril som kom med planet från Trondheim via Oslo. De små katterna åkte i stora "sällskapsburen" och mamma och pappa i sina egna.

De hade det gott och varmt trots att det är 15 grader kallt här ikväll,  låg gott omstoppade i ett varmt sängtäcke och myste med varandra.

Tack till Luftfartsverkets personal som lovat att vi gärna fick ta med småttingarna in i värmen i vänthallen.

När vi kommit dit kom Toril och fick träffa sin första S*Special Cats katt,  Mildred, det kändes som kärlek vid första ögonkastet. Vi åt en bit mat ihop och hade katterna med oss. Sen blev det dags för att checka in igen och ha sen en trevlig timma innan det var dags för att stiga på planet igen för resan till Norge.

Mildred var duktig och kissade på lilla utställningslådan 5 min innan det var dags att stiga på planet. Vi får höra snart hur det gick på hemresan. Här ser ni Toril och Mildred på sin första date.

Vi lade vårt filtdraperi framför småkatterna för kylan och placerade oss i bilen, som deras snälle privatchaufför kört runt, runt utanför terminalen och värmt upp :-) Det är gott att ha en omtänksam husse.

Tack Toril för att du valde att köpa katt av oss. Att du gav henne omtanken att flyga hit och hämta henne så att hon fick din trygghet hela vägen hem. Det känns som en bra start på en säkert lång vänskap oss emellan. Vi ser fram emot att åka upp till dig och hälsa på er i Norge. Vi hälsar er alla i familjen välkomna till S*Special Cats familjen och önskar er stor lycka med lilla Mildred.

Nu väntar vi på att höra hur hemresan gick.... Snart får ni också veta.

Sist ett par hälsningar:

Den första går till Ossians familj, han är bara så go´ när man går upp tidigt på morgonen i mörkret så kommer han direkt någonstans ifrån efter oss in på toa och lägger sig trött på våra fötter och kurrar, vilket sätt för oss att få börja dagen. Vi storgottar oss här nu på hans sista dagar hos oss. Tur att vi vet att ni kommer att fortsätta där vi börjat. Vi ses på söndag.

Nästa hälsning går till Nellie och Melkers matte och husse. De blir bara sötare och sötare. Nellies ljusblå och cremepäls kommer att matcha både snälle ljusblå Melker och er vita vovve perfekt. Vi kommer ner till er i Skåne på lördag med dem, det skall bli kul att ses igen.

Även Ofelias matte får en hälsning ikväll. Ofelia, denna lilla ljuvliga ljusblå sötnos är helt bedårande tycker alla som kommer hit. Du får hem henne när hon är som vackrast, hittils, nu på kommande fredag, välkommen.

Sist men inte minst en kram till Oves husse Fredrik (och blivande farmor :-)  Ulla), kul att ni hade lust hälsa på honom. Här nedanför  kommer ett kort på herrarna från i lördags. Tack för att vi får ha honom kvar ett litet tag till. Det är gott för mammorna också.

I söndags var han så duktig och hjälpte till att plocka undan julen. Alla katterna försökte så gott de kunde att hjälpa till att få ner grejerna i rätt lådor, det gick fint. Sen började mattes städfnatt, det är ju alltid roligt när hon kryper omkring på golvet med roliga svampar och borstar. Även dammsugaren är rätt ok faktiskt. Fast sopborsten på skaft är bäst, den låter ju som en trumvirvel på golvet.

Fast äckligast var när matte kom in med en iskall matta som legat ute i snön. Vilka fasoner på husets folk som ju nu borde veta att alla katterna bara gillar värme. Mycket bättre är det när de nya blivande mattarna och hussarna är här, de dagarna då händer det inte just något sånt dumt. Alltså är ni välkomna tillbaka, när ni har lust.

Här är Fredrik och Ove. /R

 

 

 

Foto