Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Tänk vad gott det är att ligga och läsa och sova middag, tycker husse. Skönt att matte är på jobbet, här är så tyst och skönt. Det är ju kallt och halt och eländigt ute. Och katterna är så tysta och snälla, de sover nog de också. Han ligger en stund extra i sängen.

Men.... Här var det ingen lite vän som sov, de hade fest i köket. Tänk vad kul att toarullen på gästtoaletten sitter på en pinne åt sidan som mamma Josefina putter ut och som gänget kan rulla ut i köket och busa med. Ni kan få vara med en stund.

Att det kan vara så svårt att få hem de varor man önskar sig... Har du verkligen inte köpt någon skinka till oss idag.... Josefina tror inte att det är sant, vilken dålig mathållning det är i detta hushållet.

Nu stannar jag här så att jag kan påminna dig nästa gång ni skall handla, för ni återanvänder väl påsarna, eller...

Nä nu orkar jag inte vänta längre. ALBERT VAD GÖR DU på golvet?

Nej det är inte jag, några busar förstör vårt hem, säger Albert.

Det är nog en sova över fest, vi vilar en stund och fortsätter tills matte kommer hem :-)

Då skall det visst bli kloklippning och avmaskning av oss allihop, och så blev det. Ännu en härlig dag med de roliga kattungarna är över. Nu skall vi sova gott, med sängen full av katter som kurrar högt så fort man lägger handen på dem i vintermörkret.

Matte har också haft köksparty ikväll, fast framför TV:n.

Ett stort grattis till Gustav Trädårdh från krogen Basement i Göteborg som idag blev Årets kock, nu skall matte kolla in hans recept. Kanske finns det något för en förskolekock att härma och bjuda barnen på i förskolan eller någon kattvän här hemma./ R

 

Foto