Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu har Nellie och Melker flyttat till Maria och Stefan i Stoby i Skåne, det ligger utanför Hässleholm. Vi fick nöjet att få leverera dem till sitt nya hem och även träffa deras nya djurvänner. Maine Coone katterna Allis och Franz , som är kullsyskon samt hunden Baldo.  Vi hade tur med vädret när vi åkte dit. Dagarna före och efter har det varit kraftiga snöoväder hos dem. När vi reste dit hade vi nästan vårväder med torra fina vägar och solsken. Så skall det vara när så söta kattungar är ute och åker. Med på resan var även vår dotter Charlotte. Så det blev en del stickning gjord i bilen medan Jonas körde :-)  Här skall ni få se lite bilder från vår resa.

Eftersom det var två kattungar som flyttade så blir det extra många bilder från denna dagen.

Först Maria och Nellie, vilken ljuvlig famn för en liten kattflicka att komma till.

Stefan och Franz. Vi ser att Stefan har tränat på att bära katt, han kommer att klara även en tung britthane om ett tag. Skall bli spännande att se de två hanarna "Franz och Melker "  ihop om något år. De är så olika men båda har härlig tyngd i kroppen och är lugna och snälla.

Eftersom Allis inte ville vara med på bild när vi var där, så får ni se en till på Franz . Verkligen en liten, liten söt katt på 9 kilo...maffigt är ordet.

Melker fann sig väl tillrätta på en stor fin klätterställning med många härliga ställen att ligga på.

Hunden Baldo tog det med ro att det kommit nya katter i huset. De var inte så spännande för honom. Katten Franz däremot har nog haft mycket att hålla koll på de senaste dagarna. På ett snällt sätt, lite på avstånd hittills.

Nellie var den som undersökte sitt nya hem direkt. Hittade snabbt kattmaten och kattoan och visade sen Melker. Gott att ha sin syster med sig för Melker som hela tiden var en lugn, lite försiktig kille.

Nellie.

Kul hade vi också.

Medan katterna lärde känna varandra och sitt nya hem.

Här är vi med nyvunna vänner som vi kommer att längta till att träffa.

Tack så jättemycket för att ni ville köpa era kattungar hos oss. Att ni tog er tid att åka så långt för att hälsa på dem innan de var leveransklara och tack för den GODA maten ni bjöd oss på. Ni är mycket välkoma in i S*Special Cats familjen och vi önskar er och katterna ett långt gott liv ihop.

Många kramar från oss och katterna till er alla i familjen./R

Foto