Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Napoleon har flyttat till Surte, till Suzanne och hennes dotter Alexandra. Och inte minst till chokladkillen Trisse, vår tidigare S*Special Cats John Player Special, kärt barn har många namn :-) och till marsvinet Sudden. Där kommer han att få det GOTT, riktigt GOTT. Han kommer att kallas Nelson, efter Lord Nelson.

Med härlig ute terass med glasvägg för bästa utsikten, flera roliga sköna klätterställningar, maffig skön soffa med kattpläd och så snälla människor som älskar honom och Trisse. Att sen få resa till Stockholm och bo på Dalarö och ha sommarledigt där, vad kan ett par kattkillar mer önska sig...

Vi är så glada att du åter kommit till oss Suzanne, vi ser dig som en riktigt god vän.

Tack för att du valde en S*Special Cats katt för andra gången och all lycka önskas lille Napoleon och er andra i familjen på alla sätt. Skall bli roligt att höra vad Trisse tyckte om sin present på 2års dagen. Grattis till Trisse och alla de andra i J kullen på födelsedagen idag.

Lord Nelson i egen hög person, troligen sötare än orginalet :-)

Nu är det vackert att bo i ett snöland som vi gör, här får ni se hur det ser ut ikväll. 50 cm snö på gräsmattan, kritvit och utan någon bilsmuts..

Utsikten från sovrumsfönstret. 

Vår väg från huset, tur att det finns fyrhjulsdrivna doningar med kedjor som hjälp att skotta snö.

Huset från parkeringen. Med nyskottat altantak... för säkerhets skull. Spännande för katterna i köksfönstret när matte är på taket och sjutsar ner snö i stora lass. Minerna på dem i fönstret såg något förvånade ut.  Man skall överraska varandra då blir livet inte tråkigt, det är ett bra motto.

Det är nu lugnt och stilla, mörkt och stjärnklart på utsidan, men inne, där händer det grejer. Kattungarna har fått upp garderobsdörren och har roligt, alla tröjor och mössor in en härlig hög. Man får ju ha lite kul inne när det är vinter ute. Och gott är det att somna i högen. Vad gör det, låt barnen leka som min pappa Gustaf sa. Vi är 8 barn i vår familj och kul hade även vi som barn.

Den lille cremefärgade killen i garderoben har ny flyttat, godnattpuss på dig i ditt nya hem. Vi finns för dig här när du behöver oss även i fortsättningen.

/R

 

Foto