Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Vår allra första svarta kattunge som flyttar hemifrån är Ossian, en kolsvart snygg inte direkt liten pojk. Han har flyttat till Ulrika och Benny i Partille. Vilken tur för Ossian och för oss att ni hörde av er. Ni är precis vad vi kunde önska oss för Ossian. Snälla, glada, sköna kattälskare. Som dessutom har kattkompisar, britterna Milton och Indigo som väntat på honom i sitt nya hem. Ni är helt rätt och det är underbart roligt för Ossian... och oss.

Välkomna ni också till S*Special Cats familjen. Det är inte vilken familj som helst. Alla har köpt katt hos oss, eller tagit över någon katt som fötts här. Ni är speciellt utvalda gulliga människor, som vi tyckt verkligen passar för att kunna lämna över en katt till, vi känner att vi kan lita på att de får ett bra liv hos er. Och så känner vi att om det är något som händer runt katten så hör ni av er även till oss, för vi bryr oss. Vi önskar er ett riktigt långt härligt liv med den svarte mycket kelige Ossian.

Kramar från R&J och kattvänerna i Hålt.

 

Foto