Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Dagarna bara rusar iväg denna vinter. Kattungarna är härligt påhittiga och nyfikna. Om en av dem gör något spännande ljud så kommer de andra och måste kika lite. När de står helt stilla och tittar så måste även de äldre komma och titta vad som är på gång. Så här kan det se ut i vårt kök.

Olivia, vår lilla prinsessa. Vad är det hon tittar på så nyfiket?

Ambrosius undrar han också.

Bianca också, VAD ÄR DETTA??? som de släpat hem nu då?

Ottilia undrar, varför sitter alla där borta och ser så konstiga ut.

Inte vet jag... Olga funderar.

Jag vet inte om jag vågar titta...varför ser morfar Ambrosius så fundersam ut. Han brukar ju vara så cool. Nils vänder sig om.

Att de alltid skall ha så mycket för sig där borta. Måste man gå dit, kan ingen komma hit och berätta för mig istället, jag ligger så bra här. Marwin väntar på att något ordentligt skall visa sig innan han lämnar filten.

Nu måste även Miranda se vad som händer, oj vad är detta...

Vad gör ni där nere på golvet, Albert  börjar bli intresserad.

Att aldrig matte kan sluta leka, en katt, vill hon att vi skall tro att det är en riktig KATT...så dumt.

Äntligen fattar hon att vi vill vila lite nu. In med fånkatten i leksaksskåpet och lägg dig hos oss en stund snälla matte, ok då.

Det är  Julius och hans dotter Olivia som inte sover, De  bara ligger och pratar lite på klätterställningen.

Så nu kan alla koppla av här i Hålt.

Utanför så ökar snödrivorna, i lördags hade vi 80 cm på hustaket och fick skotta altantaket igen. Här kommer några bilder så ni kan se hur här såg ut i lördags. det är en platt gräsmatta till vänster i vanilga fall.

Gräsmattorna börjar likan labyrinter. Är det ett spöke eller är det vår husse...

Oj, vart tog gäststugan vägen.

Utsikt från vår entré. Dagtid.

Och kvällstid.

Tur att inte våra katter är ute katter utan gör som Ove, sover en stund i handfatet medan husse och matte skottar snö. Nu är det bara dagar kvar tills han flyttar hem till sin nya husse Fredrik. Ni skall veta att han får många pussar varje dag nu.

Man kan också göra som älgarna som stod vid sidan om växthuset idag, tugga lite på grenarna och njuta av solskenet. De har flyttat ut från snödjupet i skogen och vistas numera på ängen där hästarna brukar gå mitt emot vår infartsväg. Vi kan se dem både på kvällarna och på morgonen.

Till sist för idag en bild katter som gillar att vara innekatter just nu. Det kan nog vara lite svårt att se var mössen befinner sig så här års.

Det var en salig blandning av allt möjligt, hoppas att ni haft en trevlig stund medan ni titta in på vår sida. Välkomna tillbaka snart igen/R

 

 

Foto