Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu var det ett tag sedan sidan blev uppdaterad. Vi har sysslat med lite annat. Hälsat på barnen och haft myskvällar, stickat en tröja till dottern vid OS TV:n och framför allt haft det gott med alla katterna och er som varit här. Nu skall ni få ett litet samandrag av de senaste veckorna i vårt katteri.

Ove har flyttat hem till sin nya husse Fredrik. De kommer att bli ett bra team tror vi. Han har funnits sig väl tillrätta och är en riktig snäll påhittig stor kille nu. Kanske vi i framtiden får läsa om honom i en liten roll i en av Fredriks kommande böcker, vem vet. Vi får hoppas att han uppträder på ett sånt sätt i sittnya hem att det blir en trevlig rollfigur i såfall. All lycka önskas Er båda med ert liv ihop och med skrivandet. Här ser ni dem ihop första dagen i Oves nya hem . Tack för att vi fick hälsa på er. Hälsa så gott till hans nya "kattfarmor" Ulla från oss.

Vi har varit hos Mauritz och hälsat på, han är en lycklig katt som får bo hos Ingela och Bo. Vi tackar för en underbar lördag hos er och är så glada att Mauritz har det så bra. Vi önskar Er ett riktigt gott liv ihop med honom.

Skall bli också spännande att höra vad han gillar husbilslivet om ett tag. Han har tills nu haft mycket att göra i sitt nya hem tex. så har han gått en liten datakurs ihop med Bo där han först sovit bakom datorn, sen lagt sig över jobbdatorns tangentbord...  och sovit men inte minst haft jätteroligt med USB minnet. När han lärt sig bokstäverna så kommer säkert ett eget skrivit mail, det ser vi fram emot. Här ser ni ett par bilder på honom i sitt nya hem.

Marwin har flyttat till sitt nya hem i Borås. Till Mariann, Mikael och Elisabeth. Vi har inte känt er så länge men kände direkt att personkemin stämde. Det känns gott att Marwin kommer att bo i ett hem som har haft en britt tidigare och en familj som har humor och som vi känner har ansvar och glädje att ta emot honom på bästa sätt. Vi önskar er många glada och roliga år ihop med Marwin, killen som verkligen är en blå brittpojk i bästa klass. Vi kommer att skriva mer om hur han har det om ett litet tag. Här ser ni honom med hans nya familj. Mycket trevligt att få lära känna er.

Nils har fått ett nytt hem. Han kommer att flytta till Lena och hennes dotter Anna i Bohus i slutet på denna veckan. Vi hade för 5 år sedan lyckan att få sälja vår Franciskus "Frasse" till dem. Nu finns inte han med oss längre men vi vet att han har återförenats med sin hundvän Simon i hund och katthimlen. Lena och Anna är värdens bästa djurälskare, där kommer han att få det härligt på alla sätt plus en ny hundkompis, en Beagle som också tycker om katter. Underbart att få sälja katt nr 2 till er. Här ser ni hans nya kompis Sacke. Vi önskar Er all lycka med "lille" Nils.

Sacke, Nils blivande kompis.

Här ser ni Nils i vårsolen i lördags. Mer bilder kommer på honom och hans nya vänner inom kort.

Sist en bild från 3 snälla goa kompisar. Nils, Ottilia och Marwin. Samma dag som Marwin flyttade hann de med en stund ihop på altanen i vårsolen. Det är gott för oss alla att ha vänner, sköt om er och varandra och...

så syns vi snart här igen/R&J

 

 

Foto