Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

S* Dalstinas Clara Fina - "Clara"

3 mars 2000 -  6 december 2007

Clara föddes i Falun 3 mars år 2000. Henne färg var blåcreme. Clara har hela tiden varit  husses bästis och har fått extranamnet  lilla fru Arntzen.  Hon mötte  vid dörren och följde honom inne och ute. Hon tyckte mycket om att vara ute och leka med Eleanor och Cajsa. De rusade runt och ropade efter varandra samt lekte gömme och följa John. Då hon i vuxen ålder har varit upptagen med att vara mamma har hon bara varit med på utställning när hon var yngre. Då fick hon fina bedömningar. 

Det är med en stor sorg i våra hjärtan som vi skriver dessa ord, vår älskade Clara Fina.

Ambrosius fina fästmö. De fick tillsammans: Beatrice, Big Blue, Baltassar, Caramel, Dumbledore, Dear Teddy, Darwin och Franciskus. Hon har varit en mycket duktig och ompysslande mamma till sina ungar.

Kram till Kerstin i Falun och hennes familj som gav henne den bästa tänkbara starten i livet. Vi har känt att även ni  älskat och funnits med för henne hela livet. Clara kommer alltid att vara med oss i tankarna varje dag. Med mycket glädje och tacksamhet. Kramar från husse, matte och alla människovänner samt  kattkompisarna här och  kattungarna som vi haft och du varit så snäll emot.

Foto