Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Vår cremefärgade lille Nils har nu flyttat till sitt nya hem i Bohus. Där fick han ett underbart mottagande av sin nya kompis, beaglen Sacke. En sån snäll hund. Han gick bara fram och nosade på honom. Inte ett enda skällande eller morrande. Ändå har han inte känt till katter mer än ett par månader. Sacke kommer säkert att bli en trevlig bekantskap till Nils som tyckte vovven var helt ok från början. Han fräste inget han heller fast han aldrig träffat en hund. Ok då kanske var hunden lite stor och lite närgången den första halvtimman. Bilden är inte den bästa men att matte är lite darrig på handen får man ju förlåta när en av älsklingskatterna flyttar ut. Jo, vi tillåter oss att ha sådana här. Och alla katterna har sina älsklingsdagar för oss.

Vi vet redan att han kommer att få det bästa katthem som vi kan önska oss hos Lena.

Som för övrigt är den som syr alla de små fina tygmössen ni sett hos oss. De som har de fina ögonen och glada öronen och skinnsvansen. En del har fått någon med sig vid flytten, de har alltid varit kära leksaker till katterna här i alla åldrar. Vill ni ha fler kan ni beställa dem genom oss.

Nils är nu också sambo med Anna, Lenas dotter. Det är lycka för en liten Nils katt att få två kattälskare som servar honom  och Sacke kompisen. Vi hoppas att ni får mycket glädje och lycka med Nils i framtiden och även med Sackekillen som också är ganska ny i familjen. Tack för en smarrig lördagsförmiddag hos er i helgen som gick nyss.

Även lilla Otilia har i lördags flyttat till sitt nya hem hos Karin i Göteborg. Där bor redan vår S* Special Cats Hermann, en stilig chokladfärgad herre. Han hade lyckan att få komma till Karin efter att han flyttat från sitt tidigare hem i Malmö. Han kommer nu att få Otilia till lekkamrat. Och även Karins syster Birgitta och hennes tax till nya vänner.

Så härligt för en kattflicka att få så mycket kärlek . Vi får höra hur det gått de första dagarna snart och vad Hermann gillar den lilla fröken. Vi önskar Er all lycka och glädje med lilla Otilia i framtiden.

Idag har vi varit och hälsat på S* Special Cats Nalle. Han föddes i Ingeborgs kull nu i vinter. Efter några veckor i sitt nya hem har vi glädjen att få besöka honom och även husse Björn och matte Monica i Västra Frölunda i Göteborg. Han har verkligen redan bott in sig och hittat sina favoritplatser. Här ligger han i köket.

Nalle har riktigt vackra brittögon, pratar vänligt och svarar gärna på tilltal. Han har stora goa tassar. Han växer mycket i kroppen nu och kommer nog att bli en rejäl kille inom det närmaste året. Tack för att vi fick komma till er och se hur han bor, var han sover, äter och det är gott för oss att se hur han så glad springer omkring och leker i sitt nya hem. Det är skönt att ni finns för honom. Och han kommer alltid liksom de andra av våra kattungar att ha en särskild plats i våra hjärtan.

Vi har också glädjen att meddela att lilla Mildred har återvänt till Hålt efter en sväng till Norge. Vi har i gott samspråk bestämt med hennes sambo familj där bestämt att hon flyttar till oss igen, det känns jätteroligt för vi har saknat henne här. Vi har mött henne förra lördagen på Gardemoens flygplats vid Oslo och hon har redan funnits sig väl tillrätta här igen. Hon kommer att stanna här i Ragnhild säng eller kanske i garnkorgen bland de norska ullgarnerna där  :-) tack Toril för den tid du hade henne och för allt trevligt sällskap hon fick i er familj. Ni kommer att få se henne på många bilder här i dagboken framöver, vi börjar idag. Kolla in den svanstjockleken och pälskvaliten. Mildred vi älskar dig, välkommen hem igen.

Vi älskar också Capella, som även hon brukar ligga i Ragnhild säng, en aning längre ner till vänster lite till höger om Signe som brukar ligga där först av dessa damer, den sängen är ganska stor och har väldigt goa täcken. Fast är ändå kanske är några cm smalare än den som Jonas ligger och sover i bredvid Olga, Albert, Axel och Ambrosius. De dagarna då inte Julius och Ingeborg lagt sig där först...

Nu blir vi lite sömniga allihop här.

Snart är det sovdags, först skall Capella bara ta sig ett litet bad innan det är läggdags.

Olga skall bara hjälpa till att fixa kattlådorna genom att hoppa på sandspadarna, hoppa på sopborsten som vi sopar utanför lådorna med och sen skall hon gå mellan våra fötter till toaletten så vi alla får borstat tänderna ordentligt. Sen lägger hon sig på Jonas och kurrar.

En stor godnattpuss till alla utflyttade kattungar från oss som är kvar hemma i Hålt, vi saknar er men gläds åt era nya fantastiska hem, sov gott. Vi ses snart här igen.

 

 

Foto