Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Glad Påsk till er alla från oss och katterna.

Ett stort GRATTIS till brittflickan Bruna Brita i Göteborg som fått 4 fina bebisar i veckan med vår Julius. Snart skall vi nog ta en tur och se på de små sötnosarna. En extra Glad Påsk till Er,  Lena och Ulf, lycka till med kattungarna. Stor påskpuss till Brita från Julle!

Vi har varit på en intressant kattföreläsning på Västra Djursjukhuset. I sällskap med en go kattköpare för övrigt :-) Det var veterinär Robert Cikota som lärde oss mera nyttigheter om våra katter. Han är en härlig föreläsare, tag chansen till hösten då kommer det fler föreläsningar där.

Det har även pysslats om bilarna lite, de har fått ny olja mm inför våren. När vi bor så här ute i naturen är det gott att ha bilar som går bra och så är det ju kul att höra lite skönt motorljud och bra musik i bilen också. Skönt att ha goda vänner med de kunskaper som behövs för dessa tillfällen. En kram till Jonseredsgänget från oss båda.

En påskmiddag hos Ragnhild förskolebarn och personal på Viljans förskola är uppäten och påskfirandet på förskolan blev ett roligt minne för livet. Barnen hade dagen innan själva bakat en massa bullar till påskfesten, i diverse olika utföranden.... De lades i plastpåsar i en STOR korg för att använda på påskfestens fika.

En fröken utklädd till påskkäring läser så saga med tillhörande teater om påsken. Sen skulle en av de vuxna hämta bullarna som låg i korgen. Jösses, hela bullkorgen var borta. Ni skulle sett barnens miner.

Påskkärringen fick hämta sin piasava kvast för att ge sig ut i trädgården på förskolan och flyga runt och leta efter dem. Men kvasten lyfte inte...oj oj oj vi måste ju få tag i bullarna. Hon hade ju borsten bak och fram...kom en av barnen på,  när hon fick vänt den gick det bättre.

Ut genom ytterdörren for hon iväg. Alla barnen rusar fram och tittar ut genom fönstret.  Kärringen drar iväg utomhus på kvasten i högsta galopp. Sen far hon runt så kjolarna står rakt ut runt stubbar och buskar. Gården är en skogsbacke. Sen försvinner hon in bakom vindskyddet, det blir stilla en stund och barnen undrar vad som skall hända nu.

Då kommer hon rusande fram igen och har hittat bullarna däruppe i skogen. Vilket jubel. Kan det ha varit tuppen som tagit dom eller... Det är många bud från barnen... Härliga funderingar. Sen fikar vi och gläds åt alla glada ansikten på nästa 70 barn som fått en kul påskupplevelse.

Hoppas att er påsk börjat lika mysigt. Nu skall vi och katterna fortsätta firandet på ett avkopplande och roligt sätt.

Sist men inte minst ett JÄTTEGRATTIS till alla våra stora barn. Robert fyller 35 år på annandagen och Charlotte och Joakim har förlovat sig nyss och Louise som fyller om ett par veckor får hänga med här också. Det skall bli kul att träffa er alla på påskafton, vi får se vad som kan finnas i äggen iår :-)

God fortsättning önskar  Ragnhild, Jonas och katterna.

Foto