Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Idag har jag sett de första vitsipporna i vårsolen. Snödropparna blommar och tulpanerna kommer fort. Fågelholkarna är rensade och nu väntar vi på mattan av tussilago vid sidan om vår väg. Annars har påsken har varit skön. Här skall ni få ta del av lite om vad som hände då och lite om tiden efteråt.

Vi har hälsat på snygga kattkillar. Vi började i Falköping och hälsade på Julius son Grålle. Nu kan man inte säga lille son längre... En sån nallebjörn och så heter han Grålle, vi älskar det namnet. Puss Grålle från din pappa här och resten av din fanclub i Hålt. Och kram till Carina och Thomas, det är förstås alltid roligt att träffa er och även de söta kattflickorna. Lycka till med nya uteplatsen och kattgården. Det är roligt att vi kan ge varandra inspiration.

Grålle

Vi har hälsat på våra vänner i Skövde, vår kattbebis Choklad Julius och hans goa upppassare Håkan och Carina. Julius är en stor kraftig chokladhane så otroligt snäll och vänlig.

Och vilken påskfest vi hade hos dem !!! Tiden gick alldeles för fort som vanligt när vi ses. Vi skall träffas snart igen för vi har alltid mysigt ihop, gör saker som inte har ett dugg med katter att göra som denna gång när de mötte oss med god matsäck hos tranorna vid Hornborgarsjön.

Här sitter jag, Håkan tog kortet.

Här är Håkan, Carina tog kortet.

Och så några av de 13 200 tranorna som fanns där den dagen.

Tack för en underbar med ihop med er. På återseende snart i Romelanda.

Hemma hade katterna det bra under tiden, fast jag tror att de hade festat lite. En ville inte riktigt vara med på bild. Han såg lite skum ut. Ambrosius....är det nåt du har att berätta...

Och en annan låg som en riktig panelhöna i resterna efter festen. Mildred...

Alla verkade lite trötta, som Albert och Miranda.

Fast vi har ju en vi kan lite på som håller vakt, snälla gulliga Ingeborg.

Sist vill jag bara berätta att Olga, den svarta lilla flickan som de senaste månaderna bott i Jonas tröja, i hans säng, på hans plats på soffan, i hans skor osv. Det är lika bra att hon stannar där tycker vi. Det skulle kännas så otroligt tomt om hon skulle bo någon annan stans. Och vart skulle vi kunna skicka henne....Möjligtvis till Ragnhilds säng någon gång emellanåt när hon vill ta del av bus med tjejgänget där. Så får det bli. Kommer ni ihåg hur det började den 1 nov 2009, jo med kärlek vi första ögonkastet i husses händer. En del är ämnade för varandra här i livet.

Sen har vi haft oturen att Ragnhild råkat ut för en jätteförkylning och varit hemma och hostat, snuvat i snart en vecka. Inte roligt alls. Men man får njuta av det som blir. Det är inte dumt att efter en hostrunda sitta uppe 3-4 tiden på morgonen med varmt gott honungsvatten som doftar citron, lyssna till kattkurr och känna små varma tassar krama om fötterna. Att vid nästa köksrunda kl. 6 att då ha tid att stå alldeles stilla med en liten kattfröken i famnen och komma på att det är första gången i hennes liv vi stirrar ut genom fönstret och glor på en skogsduva som promenerar omkring på gräsmattan och som sen busar lite med koltrasten. De flesta dagar har trots allt många goda stunder, ta vara på dem ni också. Här är de ganska många.

Tack för gott sällskap i natt, min lilla Mildred. /Ragnhild

 

Foto