Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

I torsdags klockan 19 råkade vi titta ut genom köksfönstret och fick se detta vackra lodjur, strax utanför köksfönstret. Det stod stilla och såg sig majestätiskt omkring. Gick sen lugnt omkring på vår kulle vid huset. Vi kunde följa den när den sakta gick runt och hann ta kort från olika rum i huset. Varsågod och njut av en verkligt vacker katt, livs levanade, vild hemma hos oss, det var en märklig och fascinerande upplevelse som vi aldrig kommer att glömma. När vi mätte höjden på muren och jämförde med fotot så var lodjuret ca 80 cm högt från tassarna till öronspetsarna. Som tur var så hade våra katter gått in för kvällen. De är ju bara ute med oss. Varsågod, här kommer några bilder!

 

Den är inte långt från köksfönstret.

Här trodde vi att den skulle gå iväg uppåt skogen.

Men den gick till kullen utanför sovrumsfönstret.

och satte sig...

Här kan man snacka om KATT.  Besöket har uppmärksammats av tidningen GT, Göteborgs största kvällstidning, där var det en stor artikel och den blev den tredje mest lästa artikeln på lördagen och etta på söndagen. De visade även en stor  bild på den maffiga katten. Plus en bild på fotografen Jonas.

Tidningen Kungälvsposten har också haft en halvsida med stor bild och text och kommentarer från viltexpert.

Vi har fått ta emot gratulationer från jägare som väntat i åratal på att få se något lodjur med inte lyckats.

I övrigt så har katterna det gott, de hälsar så gott genom Ingeborg och lilla Miranda. Ett litet tag framåt får de stanna i kattgården på altanen, där är det inga lodjur och så finns det varma goa filtar att mysa i.

Nu har datorn varit på service hos vår vänlige vän mr Sand, tusen tack för att du tar dig tid att hjälpa oss med allt datorfixande som vi inte har en aning om, utan dig hade inte våra besökare kunnat läsa här. 

Så nu skall vi försöka uppdatera lite oftare igen, fast först får ni titta på KATTEN lite till /R 

 

Foto