Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Idag fyller Albert, Axel, Ambrosius, Anna Aurora (Sushi) och Albin 12 år. Det är roligt att få fira denna dagen. Albert, Axel och Ambrosius bor hos oss. Anna Aurora bor i Göteborg och Albin bor i Kode. Här kommer lite bilder från födelsedagen. Den firades på bästa sätt. Axel börja sin morgonträning kast med liten leksaksmus vid 9 tiden, fortsatte med inte för intensiv bollträning ca en halvtimme, sen sov han en stund på altanen, vårvärmen började komma dit lagom till träningen var slut. Dit ut kom även Ambrosius, fast han började sin dag med lång sovmorgon i husses säng. Albert började som vanligt med att dricka iskallt brunnsvatten från kranen i köket sen hörde han på radion lite och sen blev det en stunds vila på stora kudden på altanen. Detta var i stort sett vad som hände före kl.10.

Sen gick de ut, luktade på vitsipporna, kollade att allt var som det skulle i garaget. Axel kommenterade ganska högt att matte lagt väldigt stora påsar med blomjord på hans gotteställe utanför lilla förrådet.

Ambrosius ångrade sig och funderade på att gå in efter några minuter, kanske hade han glömt att ta med sig allt han behövde ute. Han gick in en sväng igen och kom ut 3 minuter senare.

Albert gick rakt ut och lade sig under trädgårdsbordet och spejade. Han är den av de tre som mest tycker om att vara ute och rör sig mer fritt på större ytor. Ambrosius och Axel är helnöjda med soffan under taket om dynorna är pålagda . Eller på golvet i solen om filtarna är utlagda. Eller på trädgårdsbordet nere på gräsmattan om solen lyser där. Om det är mycket varmt ute går alla tre in i garaget och leker gömma på det svala golvet runt prylarna där.

Ragnhild och Albert, killen med storlek, tyngd och världens härligaste snarkningar.

Joakim med Ambrosius, killen som är världens bästa pappa, morfar, mormorsfar och har de längsta vackraste morrhåren.

Jonas och Axel, killen som kom tillbaka till oss efter drygt 11 år i en annan familj. Tack för att ni tog så väl hand om honom och att han fortfarande är vår snälle goe Axel. Nu är han lycklig över att få vara med ute och röja i skogen och kurrande sitta i knät en stund och lyssna på fåglarna. Axel tycker om att sova en stund på det solvarma golvet i växthuset. Annars är han en kille med pondus som gillar bebisar och gärna är med dem och leker.

Innan de gick in i kväll så sprang de och hade kul på gräset. Det känns fantastiskt att se tre bröder på 12 år som har sådan leklust fortfarande. Grattis på er alla 5 syskon.

I övrigt så har Ambrosia promenerat runt kattburen på altanen, hon har nog inte riktigt förstått att hon nu kan följa med överallt. Hon tar en tur nedanför altanen sen går hon upp igen och tittar efter vad de små gör där innanför nätet. Skall  bli roligt att se henne under sommaren om hon blir modigare och kan hjälpa till att hänga tvätt som Signe brukar göra. Då blir det tävling om klädklykorna som tappas ner.

Olga har tagit långpromenad i koppel ihop med vår dotter Charlotte. Det skall hon få göra mer och även de andra yngre katterna, det skall bli roligt nu när det blir varmt och gott ute så att vi kan visa er runt på utsidan husen. Charlotte tog korten på oss idag som ni an se här ovanför.

Olga gillade att gå ute men såg sig förvånat omkring när de stora pojkarna och Signe rundade henne i snabbt tempo på stora gräsmattan bakom huset. Signe gör verkligen vår rusningar, riktigt häftigt av en 12 år och 3 månader gammal kattdam. Hon nästan ligger ner i kurvan förbi potatislandet, snart är det risk att hon hamnar mitt i rabarberplantan, det får bara inte hända.....

En stor kram till Joakim som igår var med och jobbade i skogen bakom huset tillsammans med mig, SVÄRMOR, jo,  jag skriver så nu när de har förlovat sig. Han visade sig ha talang för att fälla granar av rejäl storlek. Nu kommer morgonsolen att skina ännu bättre på oss. Det börjar se ut som en fin park bakom muren nu. Här står Joakim mitt i bilden, högst uppe på berget idag och beskådar jobbet vi gjord igår och här kommer en närmare bild på honom. Det skall bli roligt att få se på hans kort hur huset ser ut därifrån.

Kram också till Charlotte som sitter och stickar på en tröja till sin mamma :-) och en kram till Jonas mamma som vi haft som trevligt sällskap i helgen. Det blev faktiskt årets första äta ute middag ute idag med gott grillat i solskenet.

Hoppas att ni också haft en trevlig Valborgshelg och 1:a maj.

Nu skall vi pussa på katterna här, vi ses snart. /R

Foto