Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Vi har återigen glädjen att få ha vår kärlek S*Special Cats Caramel här på besök. Caramel kallas för Astrid i sin familj i Lidköping. Hon är här medan matte och husse är och gottar sig på Malta. Roligt att de gör det för då gottar vi oss här under tiden. Caramel är en snäll blåcreme hona född hos oss i Romelanda år 2002.

Söt är bara förnamnet på denna flickan, så heter hon också Caramel i stamtavlan.

Hennes mamma var Clara och pappa är Ambrosius. Med sig hit har hon sin goa kompis Leopold, en blå gullig brittkille som inte är född här men vi älskar honom ändå efter alla trevliga stunder vi haft med honom också.

Här är hon i "pappa"  Karl Olofs famn, en lyckliga katter som har så härliga "föräldrar" i Gullvi och KarlOlof. Kram på er och hoppas att ni har en riktigt fin resa.

Vi skall på utställning på lördag hos kattklubben Spinneriet i Bohus inte långt från vår bostad. Det kommer att bli ett helt gäng S*Special Cats katter där. Det skall bli roligt att träffa de som flyttat ut och deras ägare igen.

Ni som har lust och möjlighet är välkomna att träffa oss på plats och passa på att få se flera hundra vackra katter i många olika raser. Och naturligtvis heja på ca 10 katter som är födda hos S*Special Cats.

Lycka till alla katterna och till er nyblivna och lite mer erfarna ägare. Vi skall ha en trevlig dag ihop. Kameran kommer att vara med och ni skall få ta del av bilderna och höra hur det gått här efter helgen.

 

Foto