Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Lördagen ägnade vi åt Spinneriets kattutställning i Bohus. Här samlas delar av de medverkande på parkeringen 06.45

från vänster Lena, Anna, Alexandra, Suzanne och Jonas

Framåt förmiddagen när bedömningarna kommit gång var det full aktion kan man lugnt säga. S*Special Cats 10 st medverkande katter skulle fram till 3 olika domare vid nästan samma tid och alla ville vi gärna heja på varandras katter och se hur det gick. Det gick BRA, alla katterna var duktiga och visade upp sig lugnt och fint på domarborden. På grund av att det var en intensiv stund så är korten ni skall få se från lite andra tider på dagen.

Vi hade två svenska och en italiensk domare. Alla domarna tog varsamt och fint i våra katter och gav dem en trevlig början på sina utställningserfarenheter. Ibland höll vi med domararna och ibland hade vi lite åsikter precis som det skall vara. Vi var dock alla mycker nöjda med våra bedömningssedlar när de kom. Nu skall ni få se bilder från utställningsdagen, varsågod.

Fikade gjorde vårt gäng, gärna och ganska ofta. Gärna ihop med vänner som också föder upp brittisk korthår. Här är Kerstin från S*Sagohöjdens katteri med på vänsterkanten och sen Ingela, Lena, Anna, Ragnhild och mitt emot Suzanne.

och här är Tommy och Elinor från S*All Hearts med sin dotter.

Napoleon "Nelson" vilar en stund i sin bur, men håller lite koll på oss under tiden.

Miranda har det gott bland täckena.

Olivia bygger koja bland filtarna.

John Player Special "Trisse" Chokladkungen. Grattis till fint CAP certifikat!

Nils underhöll oss med sin glada min, VI SER ATT DU HAR FINA TÄNDER!!!

Så här söt kan han också vara, Grattis till bäst i den cremefärgade varianten BIV och att du fick vara med i domarens bästa uttagning.

Mauritz, en cooool katt som tog sin första utställning med ro. Här myser han i sin nya lyxiga dyna.

Ofelia gav oss mest spänning på dagen genom att vinna bäst i den blå varianten BIV och bli nominerad till den spännande slutpanelen, därgenom var hon en av de 5 bästa korthårs juniorerna på lördagen.

Linnea som rest ner från Smögen charmade oss alla. Kram till hennes matte Eva som inte var i närheten av buren när vi var där med kameran och kompisen Maja som låg under täcket. Vi såg dig allt när vi gick förbi och tycker att du var väldigt söt.

Kerstin från Sagokattens katteri med sin stilige Alfred.

Nelson myser i varma goa jackan hos matte Suzanne.

Så här ser en cremefärgad Nils ut på sin första utställning.

Innan vi slutar vill vi hälsa till Anneli som har S*Skattekattens katteri, du kom tyvärr inte med på någon av bilderna men vi trivdes gott i ditt sällskap ändå.

Stort grattis Ofelia till din första utställning och det fina bedömningarna. Lycka till i fortsättningen!  för vi tror att du kommer att vara med på fler utställningar ihop med matte Margaretha. Du har redan en fanclub som kommer och hejar på dig.

Tack till våra domar assistenter som hjälpte oss att visa katterna på bra sätt under bedömningarna.

Vi tror att du hette Lina. Gullig var du iallafall. Här med Ofelia.

Matgaretha och Ofelia.

Och så en stor kram till Irene och Rune från Båstorp, jätteroligt att få besök av er på kattutställningen.

Tack alla ni som på ett så fint sätt representerat vår katteri med era snälla söta katter, alla kunde inte vinna, men alla visade upp sig fint och var trevliga "Speciella"  katter hela dagen.

Kram till Anki, Erik och Astrid, roligt att ni ville komma hit idag, söndag,  och vi hade en mysig eftermiddag ihop med er.

Inom några dagar skall ni få träffa Mauritz i sin husbil och se fina bilder på Ossian hemifrån Partille här i dagboken, väl mött igen/R

Foto