Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu tror jag att jag ser dubbelt, tre svarta katter i kattgården klockan sex på morgonen, nej det är vår gode vän "lille utekatten" som ingen vet var han hör hemma som har kommit upp på altanen och ligger på utsidan kattgården och småpratar med sina kattbekanta. När jag kom dit föredrog han att äta sin frukost på trappan till trädgårdsförrådet som vanligt, färskt torrfoder med kallt gott brunnsvatten.

Det gäller ju att passa på om han vill ha nåt sagt till innekatterna medan de tar sin morgonluft och innan matte stänger kattgården och går till jobbet...Fantastiskt att ingen fräser eller pratar ens de bara tittar på varandra och han ligger där utanför helt stilla och tittar in.

Nu följer några bilder från katt vardagen i Hålt just nu.

Capella är numera en lycklig utekatt när vi är hemma.

Capella igen.

Den bästa musjägaren,  Signe.

Ambrosia, som gillar att promenera bland plocksallad och ruccolla i landet. 

Olivia och Capella är glada för att krukväxterna har flyttat på sig så att utsikten är fri nedåt vägen. Och så kan de ju jaga en ev. fluga i fred...

Men Signe vad gör du jämte hortensian??? Är du kulturell?

Inne är det svalt för Olga, ute är det över 31,5 grader. Varmast i år hos oss.

Axel på smultronpromenad.

En speciell hälsning till Mauritz som nog befinner sig vid Lofoten I Norge  just nu och er andra också, trevlig semester önskar vi er alla. Själva jobbar vi ett tag till.

Ha det så gott, vi ses snart/R&J

 

 

 

Foto