Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Först ett par söta bilder på cremefärgade S* Special Cats Linnea och hennes goda vän Maja från Smögen.

Alltså......dessa kattflickorna måste bara ha världens snällaste matte. Man blir så glad att se deras upptäckarglädje och lugnet att sen lägga sig mitt i. STOOOOOR sommarkram alla tre sommarflickorna i Smögen och grattis till den tvåbenta som ju blivit mormor har vi hört. Vi skickar ett stort grattis till Italien från S*Special Cats.

En hälsning till vår S*Special Cats Mauritz som är på långtur i husbilen. Nu vet vi att han kommit till norra Sverige, har varit inne i Finland och är på väg mot Lofoten. Stort kurr på er i bilen. Vi har en liten klump i halsen här hemma när vi hör att han är så långt bort, vi får nog träffas och pussa på honom när ni kommer hem igen.

Tack Stobyligan i Skåne (inkl. S*Special Cats Melker och S*Special Cats Nellie) för alla glada meddelanden, ni gör livet roligt för oss hela tiden, vi hör av oss, för vi är snart på väg söderut, bara husse får jobbat klart. Kram, kurr och wow på er så länge.

Grattis till en kattvän som just fått sin första katt kull över huvudtaget, en ragdollkull. Nu vet ni vad det vill säga att knappt ha lust att gå hemifrån. Lycka till med era småttingar Margaretha och Marco. Är ni sugna på en ragdoll så tveka inte, bättre matte och husse kan de inte få. Här kan ni se dem. www.settebellos.se . Här får ni ett smakprov.

Och så en blå sötnos, vår Julius är pappa till denna härliga unge tillsammans med kattflickan Mimmi från Lerum. Kullen bor hos vår vän Tina, vi har hennes telefon nummer om ni skulle längta efter en liten goding.

Här nedan kommer Capella som numera är min trädgårdskompis, mycket trevlig sådan.

Axel och Ambroisus svalkar sig i värmen, med nyupphällt  kallt gott brunnsvatten. Sen följer de med och vattnar. Vi har nu tomater, gurka, chili, psysalis, dill, persilja, ruccola, plocksallad och annat gott på gång. För att inte nämna alla smultron och massor av blåbär. Dessa är extra goda när man går på kattpromenad och småpratar... eller kommer på sig själv med att stirra på en fjäril ihop med Capella. Lyssna i gräset ihop med Signe eller ha det allmänt mysigt med de tre 12 års pojkarna, Axel, Albert och Ambrosius som varit ett gott sällskap när vi har städat i garaget. Kallt och bra på betong golvet därinne när det är över 30 på utesidan. 

 

Och Signe är ute på sin inspektionsrund i alla väder. Springer sina dagliga 100 meterslopp i samma fart som OS gubbarna. Ambrosia brukar följa efter i nästan samma takt och har också börjat med sina egna individuella träningspass, till och från grannes lada. De brukar gå fortare tillbaka för sommargrannarna brukar vara där nu med barnen och hunden. Fast lite spännande är det när barnen hörs. En hälsning till Ulrika och Thomas och barnen kommer här, vi har hört att ni tittar in hit ibland.

Alla småtjejerna härinne har hjälp till att sy en klänning. Olga var bäst på att få isär mönsterdelarna från arket. Miranda gillade strykjärnsladden bäst och Mildred såg till att det var flugfritt för oss andra. Olivia lekte med alla avklippta tygbitar och Ottilia låg och pussade på mamma Josefina.

Julius och Ingeborg låg och värmde sig gott i utegården och höll koll på de som var ute gjorde. Händer det nåt ovanligt så är det bara att titta på hur långa halsar de ser ut att ha, då vet man om det är dags att gå ut och titta för mig också, med lika lång hals.

Ha det gott i sommarvärmen, vi hörs snart igen./R

.

 

 

 

Foto