Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Vi har åkt på tur till Kollandsö vid Vänern, intill Lidköping. Där sommarbor vår S* Special Cats Caramel, en sju år gammal blåcreme sötnos med sin familj och kattkompisen Leopold. Vi hade en mycket trevlig dag med dem alla i söndags. Stort tack för att ni ville ha oss hos er, det är alltid lika roligt att träffa både er och katterna.

Caramel på några bilder.. Vår Clara och Ambrosius är hennes föräldrar.

 

Caramel har vilostund under bordet på Kollandsö.

Fortfarande är Caramel mycket kraftig, lekfull och härligt med på allt.

Leopold är en trofast, stor kramgo vän

Hoppas matte Gullvi och husse Olles resa till Lysekil dagen efter blev lyckad. Stor kram också till dotter Erika, hennes man Sven med sonen Simon. Roligt att även ni var hemma i söndags.

Hälsningar och tack för en mysig lördag med vår kamrat Hans (Rosse) Rosén till Båstad och sen till Falkenberg, där mötte vi Håkan och Helen och fick en rolig kväll ihop. Nästa vecka ses vi igen, kram på er.

En stor kram till S*Special Cats Nils matte Lena och lillmatte Anna för en mycket trevlig heldag på Borås Djurpark igår, vi hade inte varit där sedan 80 talet så det var ett roligt återseende av alla djuren. Vi kan varmt rekommendera ett besök där. Nästa vecka tar vi nog en tur ihop igen.

Tack också till ALLA våra kattungeköpare som skickar oss så underbara bilder på våra sålda katter, alla kommer att få vara med här efterhand och det skall inte dröja länge. Vi tar med ett kort till idag på choklad Trisse (S*Special Cats John Player Special) och creme S*Special Cats Napoleon som varit med matte Suzanne i Torekov och njutit av sommarlivet där.

På torsdag kommer vår S*Special Cats Julius, chokladfärgad på besök med sin matte och husse från Skövde , den härlige Choklad Julle skall få bo här några dagar medan de åker runt lite på västkusten, kör försiktigt och ni skall veta att ni är varmt välkommna hit när ni kommer.

En lycka till kram till Britt med familj i Båstorp, lycka till med er Main Coone tittresa, en sån skulle passa er fint, vi ser fram emot att få se en i ert hus snart.

Nu skall vi gå till restaurung Fars Hatt i Kungälv och semesterluncha med Jonas mamma Brita. det skall bli trevligt. Ha en trevlig dag ni också så ses vi om någon dag här igen/R

 

Foto