Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Nu har vi fått igång tangentbordet på datorn igen... ja vi är inga proffs på allt detta med datorer, men husse fixade det och det underlättar att det tekniska funkar, verkligen. Det var inte batterierna faktiskt.... Så nu skall ni få lite uppdateringar igen.

S* Special Cats John Lennon i egen trevlig person, visst är han snygg. Vi har träffat honom.

Under semestern har vi träffat flera av våra sålda kattungar. Vi har åkt på tur söderut denna gång och med på resan var Lena som har vår lille S* Special Cats Nils hemma hos sig, han hade "barnvakt" denna dagen. Tror att han hade tyckt att det blev lite mycket tid i bilen annars. Läs mer om honom längre ner...

I Gislaved mötte vi S* Special Cats John Lennon, den chokladfärgde vackre kattpojken som bor hemma hos Helen på S* Knallåsens hundkennel och katteri. Så här ser han ut, han kallas Julle så där lite privat hemma. Han är bror till vår Josefina och vår Capella är hans mamma.

John Lennon har spännande liv hos Helen med flera katter och hundar att titta på. Han är nu kastratkatt efter att ha varit alltför glad i att jaga brudarna i huset. Han blev pappa till en kull med ungar. Tack Helen för att du hade tid att ta emot oss och hoppas att vi får träffa honom igen om ett tag och se hur han blir vuxen hane. Han var stor, fin och snäll redan men växer säkert ett par år till i allafall i grovleken.

Efter Gislaved så åkte vi söderut och kom efter en slingrande resa i Småland och Blekinge till Skåne.

Vi var på besök i både antikaffär och på ett slott innan vi  kom fram till Maria och Stefan som har våra kattungar S* Special Cats Melker och S* Special Cats Nellie i Stoby utanför Hässleholm. Det blev ett par timmar senare än vi tänkt men ni är så rara och vi tyckte det var så himla roligt att träffa er och katterna, våra och Alice och Frans samt hunder Baldo.  Tack för att ni alltid är så gästvänliga och det är så kul att se vad ni hittar på för fina saker i trädgården. Dammen med näckrosor och guldfiskar, de STORA Änlatrumpeterna, alla blommor, tuffa belysningar och inte minst den häftiga bevattningssnurran. Här ser ni Nellie sova så gott med sin "liv vakt" Baldo intill sig, kan man ha det bättre.

Tack också för en mängd fantastiska bilder som vi fått från er, de kommer att visas här efter hand eller kanske i en egen mapp i galleriet om ett tag.

Stort tack till hela Stobyligan vi träffas snart igen, det är säkert.

Och så ett grattis till Britt i Båstorp för att du nu köpt din första raskatt katt, en Maine Coone bebis kille. Det skall bli roligt att få träffa honom snart. Vi vet att han kommer att få ett toppen-katt- hem hos er. Bilder på honom måste ju bara komma om ett tag. Lycka till med den just nu lille  Oden.

Vår Ingeborg nu är en kastratkatt, en glad sådan... Som nu för tiden har börjat vara med ute i trädgården. Första dagen lekte hon följa John med Capella och Ambrosia och pussades bakom enebusken med Albert. Sen ville hon gå in och sen ville hon gå ut och sen ville hon gå in igen och sen la hon sig och gosade på gräsmattan. Det är nog en omvälvande känsla att kunna gå in och ut och ha en personal på plats som ser till att man får det när man har lust.

Lycklig är den katt som blir kastrat i början av husses och mattes semester. Då hinner man få ordentlig service, bilder kommer när vi hunnit tömma kameran.

Nu har det äntligen varit uppehåll från regnperioden här på västkusten, det innebär att vi fått rensat ogräs och klippt gräsmattor och att katterna har deltagit i allt, fast att klippa rosor hade de ingen lust med alls.

Då är det bättre när det regnar tycker Mildred. Matte har börjat prenumerera på en ny tidning och lagt sig skönt och nu skall vi minsann börja läsa då kommer Mildred gående och sätter sig mitt på tidningen och KURRAR och stångas. Jaja vi får väl gotta oss lite och så får du vara snäll och lägga dig i knävecket som vanligt. Nu så vänder vi till nästa sida, trevlig tidning det här skall bli kul att få läsa många nummer av den.

Men då kommer Ambrosius och såg att det såg fint och ledigt ut på den nya tidningen, han kommer och lägger sig mitt på den så jag kan inte vända blad och KURRAR... han får ligga kvar vi kan ju läsa imorgon kanske eller till vintern eller så. Vad gör det väl om den är lite skrynklig.

Så var det det här med att Nils var hemma medan vi var i Skåne, han hade ett nytt litet katthus att vara i och ha det mysigt. Men han tyckte nog att det var lite mesigt för han startade en rivningsfirma och totaldemonterade hela huset på ett par timmar, men kul hade han verkligen, tack Anna för att du fotade honom så att vi får se hur kul han hade. Han har nog växt en del.

Han ser nöjd ut...eller trött efter en dags arbete i huset. Kram på dej Nils, du är en rikig goding.

Kanske skall vi börja tänka på lite nya kojor och sånt till katterna att ha inne i vinter nu när det börjar bli mörkare på kvällarna, får nog ta en tur till garaget och se vad vi har som kan vara roligt för dem, man blir lite inspirerad av Nils, vi hörs snart då kanske vi kan visa er vad det blev.

 

 

 

Foto