Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

I stort sett varje dag kör Ottilia ett fyspass med sin personlige tränare, pappa Julle-Gulle-Lulle. Han är ganska tuff och övervakar det hela noga. Här är det jakt på stor pappa Långben som gäller.

Så ja kör på nudå, man kan inte bara gå och lägga sig. Jag vet allt att du försöker gömma dig häruppe.

Ganska jobbigt att stretcha på det är här sättet, men ok då....passar väl på medan jag håller koll en stund till. Lyckas jag fånga den så kan jag nog få gå ner sen.

Tusen tack till Bosse och Ingela för ett data minne med Mauritzbilder som kom med posten. Vi får ta en heldag och njuta av alla bilder vi får. En högtidsstund blir det verkligen, kul att se vad de har för sig hos er i sina nya hem. 

Och så ett Jättegrattis till "Kattfarmor" Brita som fyllt år i veckan, ni kan inte tro det med det är 85 år. Hon är pigg och har en fart som yngre kan bli avundsjuka på. Både vi och alla katterna sjunger och kurrar för dig!!! Här får du ett kort på din älskade vackra tistelblomma i Båstorp taget för bara ett par veckor sedan.

Härligt att se på när det ösregnar och nästan stormar på utsidan ikväll./R

Foto