Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Vi var på lastbilsmässan Nordic Trophy på Elmia i Jönköping förra helgen, mässan firade 30 års jubileum och där fick Jonas sitt lystmäte på detta område ordentligt mättat, men även jag tycker att det var riktigt kul att få se våra samlarbilar i fullformat med sina stolta ägare. 

På första bilderna får ni se Jonas "bilbästis" Tobias "Tobbe" Oscarsson som har firman Modellkungen, hans hemsida kan rekommenderas om ni blir sugna att se mer bilar i den lilla storleken. www.modellkungen.se   

Tack Tobbe för att du gör min man lycklig på ett sätt som ingen fru kan göra  =0)

En pappakram hinner han alltid med.

Så skall jag visa er den i mina ögon troligen läckraste bilen, den som hade kattbilder på sig och kan kurra rejält från insidan. Den finska ägaren Ristamaa`s bil. Varsågod och njut av en duktig konstnärs jobb.

Den killen som äger den kan nog ha en katt hemma....

Ett par som nu har ny katt hemma är våra allra första kattungeköpare, Eva och StenÅke i Kode.

De köpte vår S*Special Cats Albin som föddes i vår allra första kull och han var den som levererades först av alla S*Special Cats kattungar redan 1998. Tyvärr finns Albin inte med oss längre. Han somnade in i vintras.

Och nu fick vi äran att efter drygt 12 år leverera ännu två katter till dem, det blev  först S* Special Cats Olga som redan är på plats och om ett litet tag, även S*Special Cats Ottilia kommer att flytta dit.

Den lilla svarta godingen Olga som vi egentligen... hade tänkt ha kvar här i sängen och på axeln. Och den söta lilla kolsvarta Ottilia med världens vackraste svarta päls och ögon som vi egentligen bara ville ha och gosa med hela tiden. Men nu har vi ändrat oss när de får komma till samma familj så får de flytta. De är så kära i varandra. Eva och StenÅke har varit snälla härliga kattägare i alla år och är värda 2 underbara flickor. De kommer att ha mer tid för dem än oss och båda kommer att ge dem så mycket kärlek och säkert en och annan fin hemvirkad filt. Här är Olga på väg till sitt nya hem.

Lycka till med de små lakritsbitarna, goda är de, det vet vi.

En annan som fått en riktigt kär vän är vår Miranda, hon är nykär och helt såld på nallen i barnstolen i köket. Alltså, kärleken består men föremålen växlar...gott att den finns på nära håll när man är liten tös.

Till er som är här inne för första gången och kanske hittat oss genom tidningen Våra katter (en tidning som ges ut av Sveriges Kattklubbars Riksförbund) där det i det nya numret är Brittspecial och vi har en annons inne vill jag berätta att katten  på bilden i annonsen heter Capella och att hon har just i dagarna åkt och hälsat på en snygg chokladfärgad hane.... kanske kan det bli nåt litet gulligt och ulligt som kurrar här även denna hösten...vi håller tummarna.

Tack för att ni hittade hit och välkomna tillbaka allihop./R&J

Foto