Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Vi har hälsat på hos vår svarte kille S*Special Cats Ossian hemma i Partille.

Där bor han tillsammans med Ulrika och Benny och deras andra underbara britter Milton, blå och Indigo som är creme färgad. Han springer runt och håller hela huset under uppsikt och är en glad, livlig och snäll kille. Fortfarande har han sin starka ögonfärg kvar. Han såg så stolt och lycklig ut och det är underbart för oss att få se en kattunge så i sitt nya hem. Tack för att han har det så bra hos er och att ni ger honom så mycket kärlek och för att vi hade en sån trevlig eftermiddag hos er.

Här ser ni Ossian som liten, liten pys.

Nu har Ottilia flyttat, vår lilla svarta princessa. Hon bor nu i Kode på samma ställe som Olga flyttade förra veckan. Vi hade ingen kamera med när vi körde henne dit,(den låg hemma hos en annan kattvän) så ni skall få se bilder på dem inom kort här på sidan. Vi har fått rapport om att allt har gått fint även med henne de första dagarna. Vi kommer till det en annan dag men skickar en hälsning till Eva och StenÅke och vill säga att vi är så glada för att de små svarta systrarna fått komma till samma ställe och till er som vi känt sen 1998. Ni är de första som köper katt nr 3 från oss nu. All lycka önskar vi er med Olga och Ottilia, vi ses snart.

Och så skickar vi en krya på dig hälsning till vår kattuppfödarkollega Kerstin i Vårgårda som fått en ny höft för ett par dagar sen. Hälsa gubben att ses vi snart, kram till er bägge två och lycka till i nya huset.

En hälsning till, den går till familjen Duvgren från oss och alla katterna här, det är roligt att ha vänner som er. Kram så länge/R

 

Foto