Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

S*Special Cats Napoleon har fått en ny familj, tack till familjen Lundman (S* Special Cats Mauritz) som rekomenderat hit den gulliga familjen.

Välkomna med i S*Special Cats gänget familjen Örnberg och tack till Suzanne som tidigare skött om honom på allra bästa sätt. Nappe som är en stor, mycket gosig, kelig och även lite kaxig kille, han blev lite för mycket för vår äldre S*Special Cats John Player Special "Trisse". Det blev överenskommet mellan människorna att de båda skulle få lite mer utrymme. Han kom tillbaka till oss ett par dagar och fick sen flytta till en ny familj i Sävedalen.

De heter Anton, Anna och Jörg, vilken lycka för en kattkille när det dyker upp såna snälla människor som bara vill kela och ta hand om honom. Vi är så glada att vi fick kontakt med er och har fått rapporter om att det går fint för kattvännen i sitt nya hem. Lycka till med honom. Snart kommer vi och hälsar på er.

Vi har också hört att Trisse nu åter lagt sig tillrätta i matte Suzannes säng, lycklig över att det inte ligger en stor cremefärgad i vägen =o) Vi tror att det kelas på hög nivå där nu, härligt.

Vi har varit på visning i tunneln genom berget vid vår stuga i Båstorp lite norr om Älvängen. Det var spännande att få gå inne i berget och veta att vårt hus ligger 20 m snett ovanpå. År 2012 skall det vara färdigbyggt med dubbelspår till Trollhättan från Göteborg och 45:an skall då ha blivit 4 filig. Man kan se nu hur det kommer att ta sig ut och fler sträckor blir klara för varje månad som går. Så här såg det ut i lördags intill oss.

Öppningen ut mot vår väg, vi kör nu på en provisorisk väg ute på ängen fram till stugan.

Ännu har de inte kommit helt igenom, berget är stort och mäktigt rakt framåt, ofattbart att det finns borr som håller att köra i sånt här material och vem kom på hur maskinerna skulle se ut, det är imponerande.

Här kommer Oslotåget att köra i ca 200 km i timman år 2012. Det är spännande att få följa vad de skickliga yrkesmännen åstadkommer på några år.

Vi har fått rapport från Olga och Ottilia i Kode, de har det bra och trivs gott. De leker med hunden och Ragdoll katten och huskatten tittar på. De gillar att vara i utegården men har inte fattat det här med kattluckan dit ännu. Tack för att ni hör av er, det gillar vi.

Nu väntar ett par varma kurriga katter på att vi skall sova ihop här så vi får berätta mer en annan dag, tills dess så får ni ha det gott allihop /R

Foto