Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Vi har varit och hälsat på hos vår söta S* Special Cats Ofelia och hennes matte Margareta i Göteborgs innerstad. De bor i en mysig lägenhet med nätad balkong in till innegården, där kan Ofelia se på alla som går förbi och titta på fåglarna i träden, sen kilar hon i till matte och gosar.

Hennes föräldrar är vår Josefina och vår Julius.

Hon är verkligen söt denna flicka, ett år fyller hon snart den 1 november i år. Hennes ansikte är så fint som man kan önska sig på en britt tös. Med liten fin nos och stark ögonfärg. Så har hon också varit uppe i paneler på utställningarna hon besökt under året. Hon har hon pappa Julius tjocka svans och ljusa pälsfärg och mamma Josefinas storlek.

Ofelia hemma hos Margareta, ett riktigt gott och mysigt hem för en kattflicka.

Hon fick passa på att gosa i gammelhusses jacka där hon lade sig och rullade runt. Det såg ut som om hon kände igen dofterna från oss och verkade glad år det, det var roligt att se.

Hon har växt och är ganska stor i storleken. Det skall bli roligt att ses igen på utställningarna som kommer snart i Göteborg. De arrangeras av Västsvenska kattklubben och Ädelkatten.Tack för att vi fick hälsa på er, vi ses snart och håller tummarna när domaren skall säga sitt.

Vi har haft ett par dagar semester i denna veckan och då åkt runt lite tillsammans med vår bästis "Rosse" Jonas arbetskamrat och sen många år även fritidskompis. Då besökte vi Nossebro marknad och jag handlade det som behövs för vinters stunder vid symaskinen. Småplock, tillbehör som är bra att ha hemma när tyget kommer fram i vinter.

Där mötte vi en god vän som heter Åsa, stor kram på dig, det var kul att se dig igen, snart ses vi på kaffe hemma hos dig i Landvetter.

Efter det åkte vi till Kerstin som har Sagokattens katteri vid Fåglum i deras nya hus, jättetrevligt hus och kul att ses Kerstin, som vanligt.

Vi har även åkt en tur uppåt Bohuslän och träffade S* Special Cats Linnea´s matte Eva vid Nordens Ark, tack för att du är så gästvänlig och allmänt rolig att umgås med, vi skall snart ses igen. Då kan det bli skaldjurfest. Det ser vi fram emot. Kram på dig.

Sen besökte vi Jonas tidigare arbetskamrat Göte och hans fru Bittan i Grebbestad, det var ett par år sen ni sågs och den gamla glada stilen fanns kvar direkt från det att vi parkerat bilen, många skratt blev under stunden hos er. Roligt att se er igen.

Nu har dörren varit öppet till altanen och katterna har gått ut och in hela dagen, de äldre hade inte lust att vara med ute och göra höstfint utan stod snart vid dörren och ville in igen. Bara Ambrosia och Ingeborg har gått ut och in ett tiotal gånger. Nu är det dags att tända en go varm brasa i vardagsrummet och en i köket så att katterna och vi kan få en go varm söndagskväll här. Husse är snart här efter en heldag på Nostalgimässan i Göteborg. Vi får se om han gjort några "fynd" hos sina modellbilskompisar.

Ha ett par sköna höstdagar så ses vi snart igen/R

Foto