Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

När Napoleon kom hem från Surte efter att ha gett Suzanne och sin kompis Trisse lugn och ro, gett tillbaka mattes säng och sitt hem till Trisse så var han en glad snäll katt i sina bästa år...knappt ett år.

Han lekte som aldrig förr med de gamla kompisarna och mamma och pappa. Men det var blir nog lite mycket med en snart vuxen kille till kvar i vårt hus. Pappa Julius vill nog vara ensam herre på täppan här.

På rekommendationer från en härlig kattköparfamilj (Lundman) kom det så en ny härlig kattköparfamilj (Örnberg) hit från Partille och även de blev förälskade i Nappe. Men... efter ca en vecka visade det sig att pappan i familjen inte tålde katt så bra. Jättesynd för ni är så snälla och trevliga. Tack för att ni kom till oss och att ni pysslade om och var så snälla mot Nappe när han var hos er. Vill ni träffa katter en liten stund ibland så är ni mycket välkomna tillbaka, kanske kan det bli en utefika på altanen till våren.

Nappes resa går vidare mot Masthugget i Göteborg, där finns det en underbar familj (Nilsson-Bengtsson) som tidigare haft Special Cats Isabelle. De var intresserade av en ny katt till familjen, kom och hälsade på Nappe och blev förälskade...efter några dagar gick flytten. Allt stämmer för alla. Nappe sov på magen på en av dem efter någon dag, runt halsen en annan efter nästa dag och är bara GOOO. I lördags var vi och hälsade på dem, så roligt att se att han redan känner sig hemma och tycker så mycket om er. Tack kära Anki, Erik , Astrid och Johanna för att han fick komma till er. Och att han kunde fira sin ettårsdag i er familj känns helt som en bra början på nåt hållbart för honom och oss också för det är lite tomt efter honom här hemma.

Johanna och Nappe.

mamma Anki och Johanna med Nappe.

KRAM till er och även till Suzanne i Surte, Bo och Ingela i Floda, Anna, Anton och Jörn i Partille, TACK för att ni gjort Nappes rundresa till en kul erfarenhet för honom, han vet nu att många människor är så gulliga och bra på att gosa med katter. Kanske kan ni alla få träffa honom på någon utställning i framtiden. /R

Foto