Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Måndag 13 dec: Nu är det klart vem som blir årets LUCIA hos S* Special Cats, det blir Pärla. Hon får titeln för att hon var så vänlig och lät oss ta kort på henne så fint igår. Paulina blir hennes tärna.

Årets stjärngosse blir Pontus för att han lyssnar så väldigt länge och vill lära sig luciasången.  Primus och Putte Jr kommer alldeles bakom honom i lussetåget

För övrigt så kan vi tala om att alla våra katter har övat på att gå i tåget, runt, runt lite för snabbt här ikväll. Det blir nog bättre tills nästa gång. Vi får se hur det går med långdansen till julafton. Den fina gamla trälucian på köksbordet står i alla fall kvar och undrar om hon kan få hänga på...

Onsdag 8 nov: Igår var de 2 veckor gamla. Nu har alla kattungarna fått ögon och är helt underbara, de sitter och lyssnar när man pratar med dem. De har även börjat gå runt i korgen och man kan faktiskt se att de börjar leka lite med varandra. Här kommer några bilder som vi tog för ett par dagar sen, nyare kommer nog imorgon.

Tisdag 30 nov: 1 vecka gamla.

Kattungarna har nästan börjar krypa runt lite i lådan, de är pigga, runda och går upp fint i vikt. Här kommer några kort från de senaste dagarna.

Mera kommer om ett par dagar...

Onsdag 24 nov:

Tisdag 23 nov: Bilder från dagen de föds.

18 november, en rund fin mage.

14 nov: Capella mår fint och är pigg samt har en härlig matlust, magen växer och vi känner underbara små knuffar där inifrån. Ikväll har vi hämtat in bolådan från förrådet. Signe har godkänt den genom att lägga sig i den och ligga kvar där hela kvällen, verkar vara helt ok enligt henne. Snart är det dags för Capella att ha den för sig själv.

Den blivande fadern kommer från Finland men bor nu i Sverige. Han heter Fin* Kontukatin Choko Chip Chio och är en chokladfärgad mycket vacker, stor, charmig snäll katt. Han har en härlig kroppsbyggnad och stark ögonfärg. Så här ser han ut.

Foto