Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Tack för alla fina jul och nyårshälsningar vi fått, flera med fina bilder på våra sålda katter, verkligen jätteroligt.

Här kommer lite nya bilder på Pärla, Paulina, Primus, Pontus och Putte Jr. Imorgon är de 6 veckor gamla. De är alla otroligt charmiga och sällskapliga. Äter bebiskattmat med god aptit och  mamma mat lite då och då på dagarna. Nu leker de med alla leksaker och har fullt upp att göra. Vi skulle vilja kunna montera en hastighetsmätare på dem en liten stund efter de vaknat på morgonen, då går det FORT runt rummet. Så FORT att de äldre ställer sig vid dörren och ser ut som reklamkatten på TV, den som gapar och stirrar... Nu skall ni få lite nya bilder att se på.

Vi börjar med en bild på två härliga killar, lille Pontus och sin blivande husse Carljohan. De kommer att bli ett härligt team ihop med matte Cecilia och deras två Maine Coonkatter.

Oj förlåt, vi skall inte störa mer just nu.

Vi får inte glömma en viktig sak idag....

Sist med inte minst ett stort grattis till vår S*Änglakattens Bianca som idag fyller 5 år, nu vet vi att hon väntar bebisar om några veckor.

Blivande pappan är vår S*Applecat Julius (från Stockholm). Det kan bli blå, blåcreme och creme färgade bebisar fram i februari.

Här är den blivande pappan med kompisen Ambrosia. Mer om detta om ett par dagar.

Tills dess ha det gott och hoppas att ni har lite kurr att lyssna på hos er också. Om ni inte har det nu vet vi att en del av er kommer att få det om 6 veckor ca, nu skall vi försöka stanna tiden lite och pussa på de små chokladbollarna åt er så länge /R

Foto