Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Den senste veckan har gått fort, jag skulle ha semester torsdag och fredag för att vara  med Bianca och katterna nu när det börjar närma sig för henne. Igår och idag så är hon pigg och med på allt som händer i huset. Hon har sovit lugnt och gott inatt. Tur att jag har min vän Daniel på jobbet som sköter om mina barn där när jag är hemma.

Kattungarna, de bruna "stora" är på gång nu.... de springer sprinterlopp runt huset många gånger om dagen och är ÖVERALLT, så härligt nyfikna. Igår satt 3 stycken av dem uppe vid köksfönstret och tittade på fåglarna i fågelbordet. Vi har många fåglar här,  i många modeller och de ÄTER massor. De små vill ju titta mer så jag fick lägga ut 5 talgbollar extra och en limpa ur frysen som säkert inte hade varit så god ändå... med valnötter i gillar de nog. Korvbröden därifrån åkte med förra veckan. Får se vad vi kan hitta på idag. Får nog bli några skopor extra med vildfågelfrön på matfatet, herregud de har ju ett helt fullt fågelhus med solrosfrön och så stirrar de på mig och vill ha limpa... vi får börja med ostkanten.

När de små stod och på soffbordet och ville ha smörgås till Anja Persson störtlopp i förmiddags så tyckte Ambrosia att nu får det vara nog, här vill hon vara själv och göra sig läcker och kurra så högt hon kan. Hon pratar med hela kroppen då.

De små cirkulerade runt Ambrosia och kurrar nästan högre för de är ju 5 stycken. Stora Ambrosia fräser till åt en av de små, upp kommer tjocka Bianca och puttar ner.... Ambrosia. Alla de små sitter stolt kvar och mumsar skinka. Jo,  jag vet man skall inte mata dem på soffbordet, men va då, det är ju bara en vecka kvar här nu innan de börjar flytta. Så nu gör vi precis som vi har lust allihop här, hela dagarna. Härligt att ha semester. Nu skall vi snart hjälpas åt att sticka lite på mattes tröja, kan bli intressant.

Här kommer lite bilder från veckan som gått:

Alltid lika gulliga Eva och Sten-Åke har hälsat på sin Putte Jr. Blivande husse planerar till och med att gå i pension nu för att ge honom ett fint mottagande, snyggt jobbat husse.

Cecilia och Carljohan har hälsat på sin Pontus. Och gosar med alla katterna. Ni är så goa.

I fint slutspelsskägg inför SM i boule är han även bra hjälptränare till chokladlaget från Hålt.

Gott att mamma Capella inte är långt borta när man börjar bli trött

I lördags hade vi träff med Britt uppfödare från Västsverige, vi är ett gott gäng som gärna samarbetar.

Janet från Mölndal, Eivor från Mölnlycke, Eva från Göteborg, Tina, Matz och Athena från Lerum, Kerstin och Morgan från Nossebro, Annelie från Nol och Elinore och Tommy från Rännelanda och vi. Det var roligt att träffa er alla.

 Annelie som ej kom med på stora kortet.

Men nu är det Bianca som gäller. Hon är pigg, stolt och lite sömnig.

Bolådan är bäddad och alla grejer framme, vi återkommer.

/R

 

 

Foto