Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

Idag har vi haft besök av veterinären Elisabeth och hennes medhjälpare Jenny. Alla katterna här har fått sin årliga spruta, kollar sina tänder, öron mm.

De små bruna kattungarna har fått sin andra vaccination, ID märkning och blivit besiktigade inför att det nu är dags för dem att börja flytta till sina nya familjer. Första flyttar imorgon och inom en vecka är alla fem på plats i de nya hemmen.

Det känns bra och hemskt på samma gång. Det är roligt att se att de kommer till människor som kommer att älska dem som vi och kommer att göra allt för att de skall få bra liv på alla sätt. Och så blir det väldigt tyst och tomt här igen. Fast vi har de äldre så blir det en särskild tystnad när de små åkt varje gång. Vi kommer att hålla kontakten med alla och snart hälsa på dem i nya hemmet. Bilder från när de flyttar kommer snart här i dagboken. Vi kommer även att sakna våra roliga stunder med de nya "föräldrarna" men ni är ju alltid välkomna tillbaka, det vet ni säkert.

Biancas små bebisgryn inne i lådan är sååå söta, snart är de fem dygn. de är så runda nu så att om de släpper taget om mammas tutte så rullar de runt en bit i lådan. Huvudena är väldigt runda och fina och denna kull är ju personligheter i utseendet redan så det är lätt att skilja på dem, även de blå honorna.

Vi vill tacka för förtroendet att tre trevliga familjer redan reserverat ungar i denna nya kullen, samtliga har varit och hälsat på innan de föddes och vi känner bra personkemi med varandra de blivande mattarna och hussarna och vi. Hoppas att vi snart hittar en lika bra familj till den lilla blå honan som finns kvar. Att hon inte är reserverad nu beror på att vi hade önskemål om några blå hanar och det fanns det ju inte i magen denna gången. Men hon är lika söt som de andra.

Jag kommer att lägga in samma bilder här som på Kattungesidan, det beror på att vi sen tar bort dem från Kattungesidan när de blir större. Här kommer några bilder från de sista dagarna.

Här kommer också några bilder på vad de andra katterna har för sig här hemma.

Miranda gillar yllefiltar.

Och Ingeborg gillar lådor i alla modeller.

Mildred vill också gärna ligga i lådan. Jo just den lådan där Ingeborg sitter. Får väl vänta på sin tur.

Fast det kan ju ta sin tid...hon verkar inte ha bråttom därifrån.

Så en hälsning till våra vänner och kattköpare i tidigare kullar som var på besök igår bara för att vi skulle mysa lite ihop. Vi saknade varandra. Anna V (Leonard) Lena F( Franciskus) och Anna F (Nils) så kul att ha er som vänner och träffas när vi kan och har lust helt utan krav, det är GÖTT de...kram på er, vi ses snart igen hoppas vi. Lena F syr de jätteroliga Frassemössen i fleece eller fårskinn som alla katterna älskar att leka , nu fick vi möss i present av henne till alla i P kullen och alla i Q kullen, vilken vän... vill ni ha fler kan ni beställ dem genom att skicka ett mail till oss så vidarebefodrar vi det till hene./R

 

Foto