Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 29 Warning: Undefined variable $html in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/plugin/plugins.php on line 102  Välkommen till S* Specialcats

Warning: Undefined array key "page_title" in /customers/e/b/4/specialcats.se/httpd.www/template/standard.tpl on line 22

För ett par dagar sen flyttade vår lille brune S*Special Cats Putte Jr till Kode, där han och vi valt ut Eva och Sten-Åke som buthlers åt honom. De är bra på sånt, att serva katter. Detta vet vi av erfarenhet.

Eva och Sten- Åke var de som vi levererade vår allra första kattunge till ur vår första kull 1998, han hette Albin och var en blå hane. Vi lärde känna varandra på en utställning i Göteborg då vi var där med bla vår chokladfärgade Putte, som egentligen hette S* Talazzos Choklade Petro. Han var född i Kumla hos en uppfödare som hette Marja Riipinen. Så här såg han ut, han som Eva träffade och blev kär i 1998.

Här ligger han och gosar här i Hålt.

Och här är han med i stugan i Båstorp.

På väg tillbaka från sin älskade promenad att dricka lite vatten i bäcken nedanför vårt hus här i Hålt. Det gjorde han varje dag.

Tyvärr finns inte Putte längre med oss men för att hedra honom så har nu Putte Jr fått sitt namn efter denna STORA bruna kärlekspojk. Det är roligt för oss att Eva och Sten-Åke gillar namnet så att den lille kommer att heta det även till vardags.

Så här såg det ut när S*Special Cats Putte Jr flyttade hem till Kode för ett par dagar sen. Där finns också bla. våra flickor S*Special Cats Olga (svart) och S*Special Cats Ottilia (svart) och väntar på honom, det kommer att bli kul.

Lycka till med Putte Jr, vi önskar honom ett långt roligt kattliv hos er och tjejerna i Kode.

/R

 

 

Foto